تغذیه صحیح دانش آموزان برای ورود به مدرسه
کودکان و نوجوانان بطور قابل توجهی به پروتئین و انرژی نیاز دارند. تامین مواد مغذی اعم از ویتامین ها و املاح معدنی از جمله ویتامین Aو Dو آهن، روی، ید و کلسیم در دانش آموزان نقش مهمی در رشد و تکامل مغزی و جسمی دارد. کمبود این مواد مغذی می تواند روی بهره هوشی آنان اثر منفی به جای گذارد.
تغذيه و روزه داري
ماه مبارك رمضان بر شما مبارك باد اميدواريم با عبادات و روزه گرفتن و نزدیكتر شدن به خداوند بتوانيد از بركات و نعمات اين ماه مبارك بيشتر بهره مند شويد.
از نمك مصرفي خود چه مي دانيد ؟
مینا کاویانی مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی کشور در مورد مصرف نمک گفت: نمك خوراكي يا "كلريدسديم" تركيبي از مواد معدني است كه انسان پيش از دوره شهرنشيني آن را شناخته و به كار برده است
بازارچه خیریه
به همت انجمن اسلامی دانشجویان و همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی بازارچه خیریه در تاریخ 9/2/98 در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد.
بزرگداشت مقام استاد در انستیتو ودانشکده
مراسم گرامی داشت یاد و خاطره استاد شهید دکترمرتضی مطهری و روز استاد با حضور ریاست دانشکده ، معاونین و اساتید در روز دوشنبه 09/02/98 در سالن شورای دانشکده ازساعت 30/10 تا 30/11 برگزار گردید.
برگزاري كارگاه آموزش پاورپوينت ٢٠١٦
كتابخانه دانشكده علوم تغذيه اقدام به برگزاري كارگاه آموزش پاورپوينت جهت اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان و دانشجویان نموده است.
ایستگاه صلواتی منجی بشریت حضرت مهدی (عج)
به همت دانشجویان انجمن اسلامی دانشکده تغذیه و صنایع علوم غذایی تاریخ 2/2/98 ایستگاه صلواتی به مناسبت میلاد منجی بشریت حضرت مهدی ( عج) ایستگاه صلواتی از ساعت 12-10در فضای باز دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار گردید.
بیست و چهارمین آزمون قرآن و عترت
بیست و چهارمین آزمون قرآن و عترت مورخ 28/01/98 در دانشکده تغذیه و علوم صنایع غذایی با حضور 41 نفر از اساتید و کارکنان و دانشجویان برگزار گردید.
خواص ماهي
مینا کاویانی مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور در موردمصرف ماهی گفت: گوشت ماهي با داشتن پروتئين با ارزش بالا، چربي هاي با هضم آسان و غني از ويتامين هاي محلول در چربي و انواع مواد معدني جايگاه بسيار مهمي در ميان فرآورده هاي حيواني مانند گوشت، تخم مرغ و شير به خود اختصاص داده است. ماهي با ارزش تغذيه اي بالا، مناسب براي هر نوع رژيم غذايي مي باشد. ايران با جمعيتي حدود 80 ميليون نفر داراي 10 كيلوگرم سرانه مصرف آبزيان است (سرانه مصرف قبل از انقلاب 1 كيلوگرم بوده) که این مقدار حدود نصف متوسط سرانه جهانی است.
دکتر میر مقتدایی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی گفت:
انجماد یکی از روشهای نگهداری موائ غذایی است که نسبت به فرآیند های حرارتی (مانند پاستوریزه کردن و استریل کردن) شکل ملایمتری از نگهداری است که موجب از دست رفتن مقدار کمی از مواد مغذی و کیفیت میشود. انجماد نوعی از انتقال حرارتی است، ولی این حرارت از محصول خارج میشود و به آن اضافه نمیشود. این روش، بهترین روش فرآیند غذا در کشورهایی است که به تعداد کافی یخچال و فریزرهای خانگی وجود دارد ولی این امر باعث ایجاد مسئولیت بیشتر برای مصرف کننده در انتقال مناسب مواد میشود.