نخستین همایش آرد کامل نان سالم ۲۰ اسفند ۱۴۰۲
پیرو تصویب سند دانش بنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ آن توسط رئیس جمهور به دستگاه های اجرایی ، یکی از موضوعاتی که در این سند تاکید ویژه ای به آن شده است " نان کامل " و " غذای سالم " است . نان غذایی است که نه تنها منبع کالری بلکه منبع فیبر و پروتئین است و با توجه به یارانه دولت و مقدار مصرف نان، تأمینکننده پروتئین در برخی نقاط کشور است. ایرانیها بین ۲۳ تا ۳۰۰ گرم مصرف روزانه نان دارند و لذا نوع نان مصرفی اهمیت ویژه ای دارد و در این راستا همایش ملی "آرد کامل –نان سالم با هدف بررسی چالش های تولید آرد و نان ، ترویج تولید و مصرف نان کامل روز یکشنیه مورخ 20 اسفند 1402 در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با همکاری انستیتو و دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می گردد.