• تاریخ انتشار : 1399/04/16 - 10:25
  • بازدید : 242
  • تعداد بازدید : 93
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

ایده های خلاقانه بیش از 50 شرکت و هسته در مرکز رشد و نوآوری پذیرفته شدرئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: در حال حاضر بیش از 50 شرکت و هسته در مرکز رشد و نوآوری پذیرفته شده اند که برخی از ایده های آن ها به عملیات رسیده است.




ایده های خلاقانه بیش از 50 شرکت و هسته در مرکز رشد و نوآوری پذیرفته شدرئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: در حال حاضر بیش از 50 شرکت و هسته در مرکز رشد و نوآوری پذیرفته شده اند که برخی از ایده های آن ها به عملیات رسیده است



به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر وحید مفید با اشاره به اینکه مجوز مرکز رشد و نوآوری انستیتو در سال 95 توسط وزارت بهداشت و معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری صادر شد، گفت: این مرکز از سال 95 فعالیت های خود را آغاز کرده و براساس اساسنامه ای که مختص مراکز رشد است، هدفی که برای آن درنظر گرفته شده، حمایت مالی و واحدهایی است که در مرکز جذب می شوند و این واحدها، محققین جوان، صنعتگران و متخصصین مختلف در زمینه غذا و تغذیه را شامل می شود.



وی افزود: این افراد می توانند ایده های خود را به مرکز رشد ما ارایه بدهند و در صورتی که این ایده ها در کمیته های مرکز بررسی شود و نوآوری و اجرایی بودن آن به تصویب برسد، مکانی جهت استقرار شرکت ها در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در اختیارشان قرار خواهد گرفت.



رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ادامه داد: محققان و صنعتگرانی که ایده های خود برای مرکز رشد ارایه می دهند، می توانند فعالیت های پژوهشی داشته باشند تا این فعالیت ها منجر به فناوری، تکنولوژی و محصول شود. البته محصول به دست آمده می تواند به شکل رژیم غذایی، فرمولاسیون، دستگاه های مرتبط با کنترل کیفیت موادغذایی در صنایع غذایی و یا انواع مباحث مرتبط با حوزه غذا و تغذیه باشد.



دکتر مفید بیان کرد: این افراد می توانند در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با متخصصین صنایع غذایی و تغذیه انستیتو و دانشکده ارتباط داشته باشند. یعنی هر دو گروه کنار هم قرار بگیرند و از خدمات علمی، پژوهشی و حمایت های لازم را از این هسته ها و شرکت های مستقر به عنوان پژوهشگر که از ایده نوآورانه برخوردار هستند، بهره ببرند.

وی از وجود آزمایشگاه و کارگاه های عملیاتی برای محققان و صنعتگرانی که فعالیت های تحقیقاتی خود را برای مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور انجام می دهند خبر داد و گفت: این کارگاه ها را در اختیار این افراد قرار می دهیم تا بتوانند فعالیت های تحقیقاتی خود را به انجام برسانند. البته در کنار آن در صورت نیاز خدمات کتابخانه ای نیز ارایه می شود تا ایده هایی که در ذهن افراد قرار دارد، شکل علمی و تحقیقاتی بگیرد و تبدیل به یک فرآورده، محصول و خروجی شود و در راستای تامین نیازهای مردم و قطع وابستگی به اجزای موادغذایی که در کشور وجود دارد و صنایع مرتبط با موادغذایی همچون کنترل کیفیت انجام شود.



دکترمفید درباره فاز 1 و 2 مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اظهارداشت: در حال حاضر در فاز 1 و 2 مرکز رشد، 25 شرکت و هسته مستقر هستند و فاز سوم تا دو ماه آینده راه اندازی خواهد شد تا هسته ها و شرکت های جدیدی که مراجعه می کنند را جذب کنیم.



وی گفت: مرکز نوآوری و رشد انستیتو تحقیقات تغذیه همیشه در انستیتو و در سطح عالی دانشگاه آماده خدمت رسانی است.

رییس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه در معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه زمینه را ایجاد کرده اندکه ایده های محققان و صنعتگران بتوانند به فناوری هایی تبدیل شوند که در خدمت مملکت باشد. خوشبختانه با اقداماتی که مراکز رشد مختلف دانشگاه و معاونت پژوهشی دانشگاه انجام شد، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 98 مقام اول را در فناوری دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور کسب کرد که بخش کوچکی از آن مرکز رشد ما بود.



دکتر مفید در ادامه با اشاره به اینکه ما به عنوان مرکز نوآوری با بخش تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارتباط خوبی داریم و این معاونت از ما حمایت می کند، بیان داشت: امیدوارم این حمایت تداوم داشته باشد تا بتوانیم زمینه رشد بیشتری را در واحدهای مرتبط با غذا و تغذیه در کشور فراهم کنیم. چرا که جزو بزرگترین و تخصصی ترین مراکز رشد در بخش غذا و تغذیه قرار گرفته ایم.



وی تصریح کرد: ما از همه افرادی که در زمینه غذا و تغذیه ایده های نوآورانه دارند، برای حضور در مرکز رشد انستیتو دعوت می کنیم و در صورتی که ایده هایشان عملیاتی شود، می توانیم به خودکفایی تولیدات برسیم. حضور در مرکز رشد و ارایه ایده نیازی به تحصیلات عالیه نیست.



رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور افزود: ما در کنار دفاتر مرکزی رشد تا کنون چهارکارگاه تولیدی برگزار کردیم و سعی داریم در سال 99 این کارگاه ها را افزایش دهیم. در این کارگاه ها نیز ایده هایی که فاز آزمایشگاه را رد کردند، می توانند تا مرحله تولید پیش روند و حتی مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند و در واحدهای تولید صنعتی فعالیت کنند که این کار می تواند به عنوان یک فرصت جهت توسعه صنعت کشور قرار بگیرد.


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 94096
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست