دکتر هدایت حسینی سرپرست دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور شد.
رییس جدید انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی منصوب شد.
طی حکمی از سوی دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر هدایت حسینی به عنوان سرپرست دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور منصوب و جایگزین دکتر حاجی فرجی شد. ضمن تقدیر از خدمات بی شائبه دکتر حاجی فرجی در مدت ریاست، این انتصاب را به دکتر حسینی تبریک گفته و برای ایشان از خداوند منان در مسئولیت جدید توفیق، سلامتی و بهروزی مسئلت می نماییم.
گزیده ای از سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی دکتر هدایت حسینی:
دارای مدرک تخصصی ایمنی و کنترل مواد غذایی از دانشگاه تهران در سال 1383
استاد پایه 18 گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
تدریس در زمینه ایمنی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی و سم شناسی مواد غذایی به مدت 15سال
استاد راهنمای 35 پایان نامه، اجرای 25 طرح تحقیقاتی، چاپ 49 مقاله علمی به زبان فارسی، چاپ 51 مقاله علمی پژوهشی به زبان انگلیسی ،ترجمه و تالیف 12 جلد کتاب
4 مورد ثبت اختراع تایید شده توسط بنیاد ملی نخبگان
معاون مدیرکل آزمایشگاههای کنترل غذا و داروی وزارت بهداشت (1386-1381)
دو دوره معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی(1387- 1385) و(1392-1390)
دو دوره مدیرکل نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشت وزارت بهداشت ( شهریور 1386 تا آذر1389) و ( شهریور 1392 تا آذر 1394)
دبیر بورد تخصصی رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت از 1393 تاکنون
عضو فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران از سال 1393 تاکنون
مشاور ریاست سازمان غذاو دارو در امور غذا از آذر سال 1394