• تاریخ انتشار : 1400/01/25 - 12:12
  • بازدید : 971
  • تعداد بازدید : 863
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دکتر سید امیر محمد مرتضویان

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی منصوب شد




با حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید امیر محمد مرتضویان به عنوان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه منصوب شد.



برادر گرامی جناب آقای دکتر سید امیر محمد مرتضویان



سرپرست محترم انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سرپرست محترم دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه



 سلام علیکم



پیرو ابلاغ سرپرستی شماره ۱۰۰/۹۲۷۲ مورخ ۱۳۹۹/۹/۱۲  و با توجه به مصوبات جلسه مورخ ۱۴۰۰/۱/۲۱ شورای عالی انستیتو و به موجب این حکم به مدت چهار سال به عنوان " رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه" منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمایید.



موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر (عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقای جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.



دکتر علیرضا زالی



رئیس دانشگاه



دکتر مرتضویان دانش آموخته دكترای علوم و مهندسي صنايع غذايي، گرايش تكنولوژي مواد غذايي از دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی با مرتبه استادی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.



سوابق اجرایی و علمی



- دكترای علوم و مهندسي صنايع غذايي باگرايش تكنولوژي مواد غذايي.



- عضو شورای مشورتی غذا در سازمان غذا و دارو



- عضو شورای حمایت از فناوری و شرکت­های دانش­بنیان در سازمان غذا و دارو



- معاون آموزشي دانشكده‌ و انستیتوی تغذیه و صنایع غذایی کشور



- مدير كميته تحقيقات دانشجويی دانشگاه علوم­پزشکی شهید بهشتی­پزشكي شهيدبهشتي



- عضو شورای آموزشی دانشگاه علوم‌پزشكي شهيدبهشتي



- عضوشورای سياست‌گذاری کمیته‌ي تحقیقات دانشجوییکشوری در وزارت بهداشت



- مشاور علمي سازمان غذا و دارو در حوزه لبنيات و مواد غذايي فراسودمند .



- مشاور علمی دفتر بهبود تغذیه‌ي جامعه در صنعت غذا



- نماينده رياست سازمان ملي استاندارد ايران در كميته‌هاي ملي غذايي و ميكروب‌شناسي (۱۳۸۷- ...).



- عضو هيات تخصصی بورد صنایع غذایی در وزارت بهداشت (۱۳۹۲- ...).



- عضو شوراي پژوهشي انستيتوی تحقيقات تغذیه و صنایع غذایی (۱۳۹۲- ...).



- عضو کمیته فنی و قانونی صدور پروانه‌های بهداشتی معاونت غذا و داروي دانشگاهعلوم پزشكي شهيدبهشتي



-عضو کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی دانشگاه علوم‌پزشكي شهيدبهشتي (۱۳۹۶- ...).



- عضو شوراي راهبردي نهاد رهبري در دانشگاه علوم‌پزشكي شهيدبهشتي



- عضو هيات‌مديره‌ي انجمن پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند



- عضو کمیته فنی انجمن فرآورده­های لبنی.



- عضو هیئت تحریریه شش مجله خارجی و داخلی و سردبیر میهمان مجله «Current Opinion in Food Science»(ISI)



برخی از افتخارات:



- عضو سطح ۱ بنياد ملي نخبگان و برنده‌ي جايزه‌ي پژوهشي سطح ۱ اين بنياد.



- دانشمند یک درصد پراستناد برتر ESIدر جهان



- رتبه ۱ پژوهشی کشور در میان متخصصان صنایع غذایی



- برگزيده‌ حقوقی رتبه‌ اول جشنواره‌ي علوم‌پزشكي رازي به عنوان مدیر کميته تحقيقات دانشجويي دانشگاه علوم‌پزشكي شهيدبهشتي  از سال ۱۳۹۸-۱۳۹۲



- دانشیار پژوهشگر منتخب دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره پژوهشی ۱۳۹۳



- مخترع برتر دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره پژوهشی ۱۳۹۲



- استاد نمونه آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره آموزشی ۱۳۹۲



- برگزيده‌ي حقیقی رتبه‌ي اول جشنواره‌ي علوم‌پزشكي رازي  به عنوان مخترع جوان ۱۳۹۱



-دریافت گرنت اختراع برتر در سه دوره‌ي جشنواره ملی نوآوری و شكوفايي (رويش) بنیاد ملی نخبگان (۱۳۸۷).


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 103640
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست