دکتر Nahla Hwalla رییس دانشکده علوم غذایی و کشاورزی دانشکده آمریکایی بیروت(AUB) به اتفاق همراهان از دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بازدید کردند.
مشاور منطقه ای WHOدر برنامه بازنگری راهنماهای غذائی ایران در حاشیه سفر خود به ایران و جلسات منعقده در حوزه مربوطه در دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت متبوع، به دعوت دکتر حاجی فرجی رییس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در روز سه شنبه مورخ 3/9/94 به منظور آشنایی بیشتر با فعالیت ها و ظرفیت های علمی موجود در این مجموعه حضور یافتند و پس از جلسه بحث و گفتگو با حضور معاونین و مدیران گروه های آموزشی و پژوهشی از فضاها و امکانات مختلف آموزشی و پژوهشی بازدید نمودند.
مشاور منطقه ای WHOدر برنامه بازنگری راهنماهای غذائی ایران در حاشیه سفر خود به ایران و جلسات منعقده در حوزه مربوطه در دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت متبوع، به دعوت دکتر حاجی فرجی رییس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در روز سه شنبه مورخ 3/9/94 به منظور آشنایی بیشتر با فعالیت ها و ظرفیت های علمی موجود در این مجموعه حضور یافتند و پس از جلسه بحث و گفتگو با حضور معاونین و مدیران گروه های آموزشی و پژوهشی از فضاها و امکانات مختلف آموزشی و پژوهشی بازدید نمودند.
در این جلسه دکتر حاجی فرجی ضمن خوش آمد گویی به میهمانان به تشریح جایگاه انستیتو در کشور پرداخت و در خصوص توانمندی های اختصاصی این مجموعه و معرفی قسمت های مختلف آن و هم چنین چگونگی انعقاد تفاهم نامه فیمابین درخصوص تبادل دانشجو، تحقیقات مشترک و امکان بازدید و فرصت های مطالعاتی همکاران در مجموعه توضیحاتی مبسوط ارائه نمود. مدیران گروه ها نیز در ادامه هر کدام زمینه های مختلف فعالیت های خود را ارائه نمودند.
دکتر Nahla Hwallaنیز ضمن ابراز خرسندی از آشنا شدن با توانمندی ها و ظرفیت های علمی- آموزشی و تحقیقاتی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور سوالاتی در خصوص تحقیقات انجام یافته بر روی و نیز غنی سازی غذاهای سنتی ایران و مواد غذایی مختلف با ریز مغذی های دچار کمبود در کشور مطرح نمود که از سوی جمع پاسخ لازم ارائه شد.
در پایان ضمن توافق برای امضاء تفاهم نامه مشترک آموزشی پژوهشی، هیات بازدید کننده از آزمایشگاه ها، مجموعه ی پایلوت پلنت، گروه های آموزشی و پژوهشی، سایت رایانه و کتابخانه بازدید نمودند و توضیحات لازم توسط متخصصین امر ارائه گردید.
سیده سعیده بیدوا
روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور