دومین همايش تخصصي پليمرهاي پيشرفته در بستهبندي مواد غذايي در انستيتو تحقيقات تغذيهاي و صنايع غذاي كشور برگزار شد
ومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته بندی مواد غذایی با شعار «از ماده اولیه تا سفره» توسط انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و شرکت پارسا پلیمر شریف در تیرماه سال 1392 در سالن آمفی تاتر امام رضا (ع) برگزار شد.
دومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته بندی مواد غذایی با شعار «از ماده اولیه تا سفره» توسط انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و شرکت پارسا پلیمر شریف در تیرماه سال 1392 در سالن آمفی تاتر امام رضا (ع) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور این همایش در محورهای بستهبندیهای نوین، بستهبندی اتمسفر کنترل، بستهبندی دوستدار محیط زیست، و ایمنی و سلامت، کاربرد نانوذرات، و در سه پانل و دو نشست تخصصی با حضور صاحبان صنایع، دانشگاهیان و مسئولینی از ستاد نانو، سازمان پژوهشهای صنعتی ایران، پژوهشگاه استاندارد و مرکز آزمایشگاههای مرجع برپا شد.
در ابتدای این مراسم دکتر حاجی فرجی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ضمن خیر مقدم به میهمانان و محققین اظهار داشت : پس از ظهور انقلاب صنعتی تحولات اساسی بسیاری در نظام تولید کالا ایجاد شد .امروزه بحث بسته بندی یکی از مصادیق مهم رقابتی بین تولید کنندگان است و این رقابت فشرده در بین تولید کنندگان و بازرگانان موجب توسعه فعالیت بسته بندی گردیده است . بسته بندی امروزه یک تکنولوژی پیشرفته و قدرتمند است که شامل بسته بندی های فلزی، کاغذی ، مقوایی و پلاستیکی است و عمده ترین بسته بندی ها در صنایع پلاستیک می باشد. ایشان در ادامه اهداف بسته بندی را چنین بر شمردند:
افزایش طول عمر نگهداری
ایمنی مواد غذایی و وبهبود حمل و نقل
عرضه محصول
جذابیت ظاهری و بازار پسندی
اطلاعات درج شده بر روی بسته بندی برای مصرف کننده
دکتر حاجی فرجی بیان کرد: در صنایع پلیمر و پلاستیک که پر مصرف ترین انواع آن در صنایع بسته بندی است ، مهم این است که بیشترین مزایا را بدهیم و کمترین مضرات را متحمل شویم. در طراحی بسته بندی های پلیمری موضوع اصلی سلامت جامعه و مصرف کننده است و انتظار می رود در پایان این همایش سلامت مصرف کننده مورد بحث و بررسی قرار گیرد. وی در پایان گفت: امید داریم این همایش تخصصی راهی باشد برای جمع بندی وانعکاس تجربیات اندیشمندان و صاحبان صنایع، به بخشهای اجرایی و بهره برداران صنعتی برای رفع موانع و مشکلات تولید پایدار مواد بسته بندی در جامعه .
خانم دکتر کیانوش خسروی دبیر همایش در خصوص اهداف برگزاری همایش گفت:هدف این همایش ایجاد تعامل و ارتباط موثر بین دانشگاه ،صنعت و سازمانهای نظارتی کشور است که در صنعت بسته بندی غذا تاثیرگذار هستند در ادامه این همایش مهندس شهرستانی مسول بخش بسته بندی آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و دارو در خصوص امکانات مرکز و آزمون های کنترل کیفیت انجام شده در مرکز توضیحاتی را ارائه داد.
شایان ذکر است دومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بستهبندی مواد غذایی با تقدیر از پوسترهای برتر و سخنرانان همایش، عصر همان روز به کار خود پایان داد.