معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تمامی فعالیت های آموزشی، بصورت مجازی در حال برگزاری است
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اعلام کرد: از زمان آغاز بحران کرونا تمامی فعالیت های آموزشی در دانشکده علوم تغذیه به صورت مجازی برگزار شده است و همچنان ادامه دارد.
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اعلام کرد: از زمان آغاز بحران کرونا تمامی فعالیت های آموزشی در دانشکده علوم تغذیه به صورت مجازی برگزار شده است و همچنان ادامه دارد.
به گزارش معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر مهدی فرهودی، از ابتدای آغاز کرونا آموزش های مجازی در دانشکده با استفاده از سامانه نوید مدیریت شده است.
وی اشاره کرد: این سامانه توسط معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با همکاری دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به تمامی دانشکده های زیر مجموعه دانشگاه معرفی شده است تا فعالیت های اساتید و دانشجویان قابل رصد و پیگیری باشد.
وی افزود: آموزش مجازی در سامانه نوید به صورت آفلاین است و اساتید محترم دانشکده مطالب خود را در بخش محتوا و منابع آپلود کرده و دانشجویان نیز پس از مطالعه محتوا به تکالیف مربوطه پاسخ می دهند و یا در آزمون شرکت می کنند.
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بیان کرد: در بخش محتوا و منابع، امکان بارگذاری جزوات درسی، اسلایدهای آموزشی (به صورت پاورپوینت و همراه با ویس) و نیز امکان بارگذاری فایلهای مدیا (جهت تفهیم بهتر مطالب به دانشجویان) وجود دارد.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گروه پشتیبانی سامانه نوید را نیز راه اندازی کرده است، گفت: دانشجویان در صورت داشتن هر گونه مشکل، می توانند سوالات خود را در بخش پشیتبانی نوید مطرح و پاسخ خود را دریافت کنند. وی اشاره کرد ما جزء دانشکده هایی هستیم که بیشترین ارسال محتواها و اطلاعات را در سامانه نوید داشته ایم.
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بیان کرد: جلسات تحصیلات تکمیلی دانشکده را در ارتباط با موضوع دفاع دانشجویان و رفع مشکلات دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا، با حضور نمایندگان محترم هر گروه به صورت آنلاین برگزار کرده ایم و پیشرفت خوبی داشته ایم.
وی افزود از اواسط اردیبهشت توانستیم کلاسهای مقاطع مختلف تحصیلی را به صورت آنلاین برگزار کنیم.
فرهودی تصریح کرد: کلاسهای آموزش آنلاین (در تمای مقاطع تحصیلی) با فراهم آوردن زیرساخت های آن در حال برگزاری است و امکان ارتباط دانشجو با اساتید به صورت همزمان وجود دارد.
وی در ادامه افزود در حال حاضر 537 دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند. مقطع کارشناسی شامل دو رشته علوم تغذیه و صنایع غذایی، مقطع کارشناسی ارشد شامل رشته های علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی)، علوم تغذیه و تغذیه بالینی و مقطع دکتری شامل رشته های علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی)، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، علوم تغذیه و سیاستهای غذا و تغذیه می باشد.