• تاریخ انتشار : 1397/09/19 - 14:18
  • بازدید : 301
  • تعداد بازدید : 68
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری مراسم روز پژوهش در انستیتو

در آستانه روز پژوهش مراسمی با حضور اساتید، دانشجویان وپرسنل دانشکده وانستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی در تاریخ 19/9/97 در انستیتو برگزار گردید.


 



برگزاری مراسم روز پژوهش در انستیتو



 



در آستانه روز پژوهش مراسمی با حضور اساتید، دانشجویان وپرسنل دانشکده وانستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی در تاریخ 19/9/97 در انستیتو برگزار گردید.دکتر حسینی رییس انستیتو ضمن عرض خیر مقدم گفت: انستیتو در راستای اهداف سازمانی خود همچون -تلاش اثربخش در جهت ارتقاء سلامت تغذیه ای وایمنی مواد غذایی در سطوح ملی،منطقه ای وبین المللی گسترش آموزش وتحقیقات توسعه ای و کاربردی در جهت تامین امنیت غذایی وتغذیه ای جامعه گسترش مرزهای دانش در حوزه غذا وتغذیه ازسلول تاجامعه توسعه فنآوریهای نوین ودانش بنیان در حوزه صنایع غذایی و تغذیه برنامه هایی را طراحی کرده است. وی افزود:تعدادی از ین برنامه ها عبارتند از1-برنامه ملی کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماریهای غیر واگیر در مواد غذایی 2-برنامه ملی بررسی الگوی مصرف مواد غایی و وضعیت تغذیه خانوار 3-برنامه ملی کوهورت رابطه بین تغذیه وبیماریهای غیر واگیر در معلمین 4-برنامه ملی مراقبت غذا وتغذیه که در حال اجرا است وبه زودی گزارش آنها ارائه خواهد شد. در ادامه به دانشجویان با ایده پژوهشی برتر، مقاله برتر، پوستر برتر و فعالان کمیته پژوهشی دانشجویان وکارمندان نمونه دانشکده و انستیتو تقدیر گردید.





 



 


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 71735
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست