بررسی میزان نمک موجود در مواد غذایی (همبرگر، پیتزا و هات داگ)
روز یکشنبه مورخ ۱ بهمن ۱۴۰۲ برنامه ای تحت عنوان ایستگاه سلامت ( ۱۲روی ۸) با موضوع “بررسی میزان نمک موجود در مواد غذایی (همبرگر، پیتزا و هات داگ)” با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور از شبکه یک صدا و سیما پخش شد. در این برنامه ، سرکار خانم دکتر المیرا دانایی ، کارشناس محترم آزمایشگاه شیمی مواد غذایی گروه تحقیقات صنایع غذایی ، با استفاده از روش استاندارد ملی، میزان نمک در مواد غذایی مذکور را اندازه گیری نمودند و نشان دادند که مقدار نمک موجود حتی از حد مجاز مصرف روزانه هر فرد میتواند بیشتر باشد.
لطفا جهت مشاهده فیلم روی لینک زیر کلیک کنید:
نظر