• تاریخ انتشار : 1404/03/12 - 08:16
  • بازدید : 4
  • تعداد بازدید : 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان با انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور

 

 

در راستای توسعه پژوهش‌های تغذیه‌ای، مستندسازی غذاهای بومی و ارتقای امنیت غذایی، تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه علوم پزشکی گیلان و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور به امضاء رسید.

https://gums.ac.ir/اخبار/انعقاد-تفاهم‌نامه-همکاری-دانشگاه-علوم-پزشکی-گیلان-با-انستیتو-تحقیقات-تغذیه‌ای-و-صنایع-غذایی-کشور

 

  • گروه خبری : خبر دانشکده,آرشیو خبرها
  • کد خبر : 157022
کلید واژه
معصومه رحمانی
خبرنگار

معصومه رحمانی

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست