امضای تفاهم نامه میان اتاق اصناف ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

در تاریخ ۴ خرداد سالجاری تفاهم نامه همکاری میان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، رییس اتاق اصناف ایران و رییس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان “علم آوران کاسپین” مستقر در مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور (به عنوان رابط اجرایی) مبنی بر عملیاتی شدن بندهای زیر به امضاء رسید:
۱- برگزاری دوره های آموزشی برای اصناف رسته های غذایی توسط انستیتو
۲- تدوین حداقل ضوابط بهداشتی اصناف غذایی و اجرایی کردن آن در واحدهای داوطلب، به صورت تشویقی
۳- برگزاری همایش ها و نشست های هم اندیشی مشترک
۴- راه اندازی “دفتر مطالعات و تدوین راهبردهای سلامت اصناف غذایی ایران”

نظر