• تاریخ انتشار : 1403/07/29 - 09:18
  • بازدید : 34
  • تعداد بازدید : 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری همایش خوراک سالم؛ از انتخاب تا مصرف

 

 

به مناسبت روز جهانی غذا در تاریخ سه شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۳ همایشی با عنوان خوراک سالم از انتخاب تا مصرف به همت واحد ترجمان دانش و آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی، اهالی و ساکنان، اولیای دانش آموزان مدارس، سراهای محله، امنای مساجد ناحیه ۸ منطقه ۲ شهرداری تهران، دانشجویان و کارکنان انستیتو و دانشکده در سالن همایش های امام رضا (ع) کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی؛ در ابتدای این همایش رییس انستیتو ضمن خیر مقدم به میهمانان به اهمیت غذا و لزوم تغذیه سالم در جامعه اشاره کردند و به بیان رسالت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در این موضوع پرداختند.

در ادامه اساتید برجسته تغذیه و صنایع غذایی به سخنرانی درباره معرفی فعالیت های کلینیک تغذیه و رژیم درمانی انستیتو، اصول آشپزی سالم و برچسب گذاری پرداختند و فیلم های آموزشی انیمیشن تولید شده با موضوع ” تغذیه سالم” توسط واحد ترجمان دانش و آموزش همگانی انستیتو در سالن پخش شد.

از بخش های جانبی همایش برپایی غرفه های نمایشگاهی مواد غذایی سلامت محور با حضور صاحبان صنایع و انجمن های صنفی و علمی مرتبط و برگزاری مسابقه علمی و آشپزی برای کارکنان و دانشجویان مجموعه بود.



  • گروه خبری : خبر دانشکده,آرشیو خبرها
  • کد خبر : 147875
کلید واژه
معصومه رحمانی
خبرنگار

معصومه رحمانی

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست