آشتی با صنعت؛ نیروی محرکه حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم
به گزارش روابط عمومی در حاشیه جلسه هیئت رییسه دانشگاه که روز دوشنبه مورخ ۹ مرداد در دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور برگزار شد، از تلاشهای تیم دانشکده و انستیتو در بهرهگیری از ظرفیتهای ملی و بین المللی برای پیشبرد اهداف دانشگاه، علیرغم مسائل موجود تقدیر کرد و گفت: تردید ندارم با همت بلند رییس و اعضای هیئت علمی این مرکز، برنامههای راهبردی در مسیر تعالی دانشگاه محقق خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه سایر دانشکدهها و مراکز تحقیقاتی میتوانند از مدل دانشکده تغذیه و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در برخی زمینهها استفاده کنند، ادامه داد: یکی از این مدلها که در این دانشکده نیز باید بیش از پیش توسعه یابد، ارتباط با صنعت است. آشتی با صنعت دانشگاه را در مسیر حرکت به داشگاه نسل سوم یاری میکند. این خلا در تمام دانشگاههای کشور وجود دارد که این مرکز یکی از پیشتاران ارتباط با صنعت است و برای این موضوع دانشگاه آمادگی هرگونه همکاری و میزبانی را دارد.
رییس دانشگاه تصریح کرد: یکی دیگر از راهبردهای استراژیک اولویت بخش ما فناوری است، آشنایی دانشجویان با فرهنگ و دانش فناوری یکی از اقدامات مهم و موثری است که باید توسعه یابد. انستیتو تحقیقات تغدیهای و صنایع غذایی کشور به بال پرواز فناوری در حوزه تغدیه و صنایع غذایی اوج میدهد.
پیشتازی انستیتو تحقیقات تغذیهای در حوزه ارتباط با صنعت
دکتر سید امیرمرتضویان رییس انستیتو و دانشکده تغذیه و صنایع غذایی کشور ضمن معرفی انستیتو و دانشکده، کسب عنوان مرکز پژوهشی برتر با ۸ طرح اثرگذار مورد تایید وزارت بهداشت و دریافت جایزه دانشکده برتر در بیست و سومین جشنواره ابوریحان را از جمله افتخارات پژوهشی این مرکز دانست نیز ۵ طرح ۱ درصد از سوی وزارت بهداشت به این مرکز اختصاص یافت. نیز از رونمایی چند طرح ملی در آینده نزدیک خبر داد.
وی با اشاره به رشد قابل توجه تولید مقالات علمی انستیتو و دانشکده نسبت به سال گذشته، از افزایش ضریب اثربخشی یکی از مجلات انستیتو به ۱.۴ خبر داد.
نظر