در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
پنجمین تریبون بحث غذا و تغذیه
پنجمین تریبون بحث غذا و تغذیه در خردادماه سال 1401 به همت دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و انجمن علمی تغذیه
پنجمین تریبون بحث غذا و تغذیه درروز یکشنبه 29 خردادماه سال 1401 به همت دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و انجمن علمی تغذیه ایران با رویکردی کلنگر در حوزه تحقیقات غذا و تغذیه، با در نظر گرفتن اثرات پاندمی کووید-19 بر نظام غذا و تغذیه و فرصتها و تهدیدهای ناشی از آن و با هدف ارائه راهکارهای سیاستی به منظور ارتقای پایداری نظام غذا و تغذیه و امنیت غذایی برگزار خواهد شد.
محور اصلی تریبون "رویکردهای حرکت به سمت امنیت غذایی و نظام غذا و تغذیه پايدار با توجه به مسائل نوظهور سلامت جهانی" است که در پانلهای تخصصی این تریبون به بحث و تبادل نظر توسط صاحبنظران گذارده خواهد شد.
۱- تغییرات اقلیمی و پایداری نظام غذا و تغذیه
۲- پایداری نظام غذا و تغذیه و پاندمی کووید۱۹
۳- عوامل موثر بر تابآوری نظام غذا و تغذیه
۴- نقش دولتها در حرکت به سمت نظام غذا و تغذیه پایدار
۵- راهکارها و سیاستهای پیشنهادی