نشست دکتر جمشید حاجتی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با معاونین و مدیران گروه های آموزشی و پژوهشی
دكتر جمشيد حاجتي دبير شوراي آموزش علوم پايه پزشكي معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دکتر طالب دکتر طالب معاون دبیرخانه علوم پایه پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با حضور در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با معاونین و مدیران گروه های آموزشی و پژوهشی دیدار کردند.
دكتر جمشيد حاجتي دبير شوراي آموزش علوم پايه پزشكي معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دکتر طالب معاون دبیرخانه علوم پایه پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز دوشنبه مورخ 5 بهمن ماه با حضور در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با معاونین و مدیران گروه های آموزشی و پژوهشی دیدار کردند.
در این دیدار که به منظور بررسی قابلیت ها و ظرفیت های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و همچنین بررسی مشکلات و پیشنهادهای مدیران گروه ها صورت گرفت، دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در ابتدای جلسه ضمن خیر مقدم و بیان مختصری از تاریخچه ی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و اشاره به این موضوع که این مجموعه با حدود 52 سال قدمت، یکی از قدیمی ترین تشکیلات غذا و تغذیه کشور و زیر مجموعه ای از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با محوریت پژوهش است و داراي گروههاي تحقيقاتي شامل تحقيقات تغذيه، سياستگذاري غذا و تغذيه و صنايع غذايي می باشد و بازوی آموزشی اين انستيتو با نام دانشكدهي علوم تغذيه و صنايع غذايي، بهصورت دانشكدهاي بزرگ، معتبر و شناخته شده در كشور وابسته به دانشگاه علومپزشکی شهید بهشتی با 4 گروه آموزشي شامل گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی، تغذیه جامعه، علوم پايه و تغذیه سلولی- مولکولی و صنایع غذایی است که این دو مكمل يكديگر در امر پژوهش و آموزش هستند. به طور کلی 52 نفر عضو هیات علمی از استاد تا استادیار و حدود 700 دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی از کارشناسی تا دکتری مشغول به تحصیل در این مجموعه حضور دارند.
در ادامه این نشست هر کدام از مدیران گروه ها ضمن معرفی خود، فعالیت های آموزشی و پژوهشی گروه مربوطه را عنوان نمودند و به طرح مسائل تخصصی حوزه ی فعالیت خود پرداختند و برخی مشکلات و مسائل مربوطه را مورد بحث و بررسی قرار دادند، از جمله اشاره به موضوع پذیرش رشتههای غیرمرتبط در آزمون کارشناسی ارشد تغذیه و درخواست رسیدگی به آن، عدم پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی و توسعه جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری و ظرفیت مازاد در رشته های علوم تغذیه و صنایع غذایی، توضیح در خصوص تغییر نام گروه علوم پایه به تغذیه ی سلولی مولکولی و علوم پایه درخواست پیگیری تاسیس رشته ی بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع دکتری، درخواست بالا بردن سطح امتحان زبان انگلیسی در کنکور کارشناسی ارشد و دکتری، بیان مشکلات رشته ی دکتری سیاست گذاری غذا و تغذیه به جهت جذب نیروی هیات علمی در رشته های اقتصاد، علوم اجتماعی،کشاورزی و جامعه شناسی و همچنین امکان شرکت دانشجویان رشته های علوم اجتماعی و جامعه شناسی برای این رشته در کنکور دکتری از موارد مطرح شده در این جلسه بود.
دکتر جمشید حاجتی بعد از شنیدن موارد مطرح شده، سوالاتی در خصوص دانشجویان دکتری تخصصی پژوهشی مطرح نمودند که از سوی حاضران توضیحاتی در این خصوص بیان شد، سپس ایشان با بیان حمایت و مساعدت در موارد مطرح شده ی حوزه های فعالیت گروه های آموزشی و پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به بررسی مسائل مطرح شده پرداختند و رهنمودهای لازم را ارائه دادند.
در پایان این نشست نیز بسترهای همکاری مشترک فیمابین مورد بحث قرار گرفت و انستیتو اعلام آمادگی همه جانبه ی خود را در حوزه ی غذا و تغذیه و صنایع غذایی اعلام داشت و توافق به عمل آمد تا با ادامه مذاکرات از طریق حوزه های تخصصی، چارچوب و نحوه همکاری های فیمابین تعیین و مشخص گردد.
پایان پیام
روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور