• تاریخ انتشار : 1402/12/16 - 13:44
  • بازدید : 520
  • تعداد بازدید : 478
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نخستین همایش آرد کامل نان سالم ۲۰ اسفند ۱۴۰۲

 

 
 
 
پیرو تصویب سند دانش بنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ آن توسط رئیس جمهور به دستگاه های اجرایی ، یکی از موضوعاتی که در این سند تاکید ویژه ای به آن شده است " نان کامل " و " غذای سالم " است . نان غذایی است که نه تنها منبع کالری بلکه منبع فیبر و پروتئین است و با توجه به یارانه دولت و مقدار مصرف نان، تأمین‌کننده پروتئین در برخی نقاط کشور است. ایرانی‌ها بین ۲۳ تا ۳۰۰ گرم مصرف روزانه نان دارند و لذا  نوع نان مصرفی اهمیت  ویژه ای دارد و در این راستا همایش ملی "آرد کامل –نان سالم  با هدف بررسی چالش های تولید آرد و نان ، ترویج تولید و مصرف نان کامل روز یکشنیه مورخ 20 اسفند 1402 در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و  با همکاری انستیتو  و دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می گردد.
  • گروه خبری : خبر دانشکده,آرشیو خبرها
  • کد خبر : 139800
کلید واژه
معصومه رحمانی
خبرنگار

معصومه رحمانی

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست