• تاریخ انتشار : 1394/10/15 - 20:20
  • بازدید : 1349
  • تعداد بازدید : 48
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

مراسم تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی و دانشکده علوم تغذیه با حضور معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو و رييس دانشگاه

دكتر ديناروند:براي مشاركت در پروژه هاي بزرگ اصلاح صنعت غذايي كشور آمادگي داريم


در مراسمی با حضور دکتر دیناروند معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو، دکتر پیوندی رییس دانشگاه، اعضای هیات رییسه، اساتید و اعضای هیات علمی و جمعی از مدیران از زحمات دکتر حاجی فرجی در دوران تصدی مسوولیت تقدیر شد و دکتر هدایت حسینی نیز بعنوان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه معرفی شد.



در این مراسم دکتر پیوندی رییس دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات پنج ساله دکتر حاجی فرجی در انستیتو و دانشکده اظهار داشت: طبق اساسنامه مصوب مجلس شورای اسلامی در سال 1370؛ انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور باید بتواند ضمن انجام پژوهش در حوزه غذا و تغذیه، پالایش و پردازش موضوعات علمی و فنی با کمک همه اعضای هیات علمی و کارشناسان خبره، نقش خود را به عنوان یک نهاد و ارگان ملی به خوبی ایفا کند. رییس دانشگاه در سخنان خود اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک شاهد توسعه و گسترش هر چه بیشتر ارتباط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشگاه و در عین حال صنایع غذایی مختلف باشیم. وی تاکید کرد:انستیتو ضمن این که تلاش می کند راهی برای رفع نیازهای صنعت بیابد، همزمان باید صنایع را بکار گیرد تا بتواند ارتباط گسترده ای با صنایع غذایی برقرار کند. دکتر پیوندی در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از زحمات دکتر حاجی فرجی برای وی در تمامی مراحل زندگی و حرفه ای آرزوی توفیق کرد و با اشاره به سوابق مدیریتی و تجربیات ارزنده دکتر هدایت حسینی اظهار امیدواری کرد در آینده شاهد توفیقات روزافزون و نقش راهبردی انستیتو در رفع نیاز ها و دغدغه های تغذیه ای جامعه باشیم.



در ادامه مراسم دکتر دیناروند معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو ضمن تقدیر از زحمات دکتر حاجی فرجی از حضور فعال و موثر وی در کمیته فنی غذاهای خوراکی و آشامیدنی تقدیر کرد و برای دکتر حسینی به عنوان رییس انستیتو و عضو کمیته فنی غذاهای خوراکی و آشامیدنی آرزوی موفقیت کرد. وی با توجه به کاهش زاد و ولد، افزایش امید به زندگی و پیرتر شدن جمعیت کشور گفت: هزینه های سلامت به شدت افزایش یافته و در آینده با سالمندی جمعیت نوع بار بیماریها متفاوت از سال های گذشته خواهد بود. بنابراین مراجعی مانند انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور باید بتواند با انجام کارهای علمی در راستای بهبود تغذیه و اصلاح صنعت غذایی و پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر گام بردارد. دکتر دیناروند با اشاره به این که اصلاح سیستم غذایی تا حدود زیادی می تواند بار درمانی نظام سلامت کشور را کاهش دهد از اعلام آمادگی سازمان غذا و دارو برای مشارکت در پروژ ه های بزرگ انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی و دانشکده علوم تغذیه برای رسیدن به این هدف خبر داد و از همه کارشناسان و اعضای هیات علمی خواست طرحها و برنامه های خود در این حوزه را جهت اجرا پیشنهاد دهند.



در بخش دیگری از این مراسم دکتر حاجی فرجی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در مدت تصدی مسوولیت خود از زحمات و همکاری اعضای هیات علمی، کارشناسان و کارکنان قدردانی به عمل آورد و برای دکتر حسینی نیز در این مسوولیت آرزوی موفقیت کرد.



دکتر حسینی رییس جدید انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی نیز ضمن تقدیر از زحمات دکتر حاجی فرجی گفت: هدف گیری وزارت بهداشت بر مبنای کاهش بار بیماریهای غیرواگیر است که امروزه بار مالی و هزینه سنگینی را به نظام سلامت وارد می کند. انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی به عنوان یک مرجع علمی کشوری که پنج وزارتخانه در شورایعالی آن حضور فعال دارند؛ در بحث غذا و تغذیه هم راستا با اهداف نظام سلامت و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و سازمان غذا و دارو بر روی چهار عامل خطر(درصد دریافت نمک، شکر، چربی و اسید چرب) فعالیت خواهد کرد. وی افزود: امیدواریم بتوانیم در راستای کاهش این چهار فاکتور، همراستا با نظام سلامت، برنامه مراقبتی جامع و کاملی ارائه دهیم تا به تدریج از بار بیماریها کاسته شود و وزارت بهداشت را در نیل به هدف کاهش بیماریهای غیر واگیر تا سال 2025 یاری کنیم و نظام مراقبت مبتنی بر شواهد را در این حوزه فراهم آوریم.



در خاتمه مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از سوی ریاست دانشگاه از زحمات دکتر مجید حاجی فرجی تقدیر شد و متن ابلاغ دکتر هدایت حسینی نیز به عنوان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی قرائت و اعطا شد.



سپس دکتر پیوندی رییس دانشگاه و هیات همراه از قسمت های مختلف انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بازدید به عمل آوردند.







انتهای پیام



روابط عمومی دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 27426
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست