پنج باور رایج اشتباه تغذیه ای؛ از سلامت نان سنگک تا روغن دنبه
دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه هدف از رژیمهای غذایی باید ارتقای سلامت و نه صرفا کاهش وزن باشد، به بیان رایج ترین باورهای تغذیه ای و خطرناک پرداخت.
مصرف اتفاقی گیلاس کرم خورده سلامت افراد را تهدید نمیکند
دکتر گلبن سهراب متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: کرمهای داخل گیلاس سمی نیستند و نمی توانند در بدن انسان زنده بمانند، بنابراین مصرف تصادفی آن ها برای سلامت خطری ندارد.
آیا شیر بادام جایگزین مناسبی برای شیر گاو است؟
شیرهای غیر لبنی، اخیراً جای خود را در قفسه سوپرمارکت ها باز کرده اند. شیر بادام، یکی از محبوب ترین شیرهای غیر لبنی در سال های اخیر بوده است.
وبینار “نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماریهای دیابت و قلبی عروقی”
این وبینار با محوریت نقش تغذیه در بروز این بیماریها و کنترل عوارض و پیامدهای بیماری، دارای ۳ امتیاز بازآموزی در قالب برنامه آموزش مداوم بود.
رژیم کتوژنیک برای افرادی که می توانند با سایر رژیم های معمولی لاغر شوند توصیه نمی شود
دکتر گلبن سهراب عضو هیئت علمی و استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه گفت: رژیم کتوژنیک عوارض زیادی دارد بنابراین برای افرادی که با سایر رژیمهای معمولی می توانند کاهش وزن داشته باشند توصیه نمی شود.
در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
پنجمین تریبون بحث غذا و تغذیه
پنجمین تریبون بحث غذا و تغذیه در خردادماه سال 1401 به همت دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و انجمن علمی تغذیه
مفهوم ضایعات غذایی چیست؟
اولین بخش از ضایعات مواد غذایی، که به نام اتلاف غذایی معروف است، به از دست رفتن مواد غذایی از محل تولید آن (مزرعه) تا بازار (محل فروش مواد غذایی) گفته میشود.
چه غذاها و نوشیدنی هایی با وارفارین تداخل دارند؟
تداخلات غذایی وارفارین، وارفارین و مواد غذایی، وارفارین و ویتامین K، وارفارین و مکمل ها