لیست اخبار صفحه :27
پنج باور رایج‌ اشتباه تغذیه ای؛ از سلامت نان سنگک تا روغن دنبه

پنج باور رایج‌ اشتباه تغذیه ای؛ از سلامت نان سنگک تا روغن دنبه

دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه هدف از رژیم‌های غذایی باید ارتقای سلامت و نه صرفا کاهش وزن باشد، به بیان رایج ترین باورهای تغذیه ای و خطرناک پرداخت.

رژیم کتوژنیک برای افرادی که می توانند با سایر رژیم های معمولی لاغر شوند توصیه نمی شود

رژیم کتوژنیک برای افرادی که می توانند با سایر رژیم های معمولی لاغر شوند توصیه نمی شود

دکتر گلبن سهراب عضو هیئت علمی و استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه گفت: رژیم کتوژنیک عوارض زیادی دارد بنابراین برای افرادی که با سایر رژیم‌های معمولی می توانند کاهش وزن داشته باشند توصیه نمی شود.

پنجمین تریبون بحث غذا و تغذیه
در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

پنجمین تریبون بحث غذا و تغذیه

پنجمین تریبون بحث غذا و تغذیه در خردادماه سال 1401 به همت دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و انجمن علمی تغذیه

مفهوم ضایعات غذایی چیست؟

مفهوم ضایعات غذایی چیست؟

اولین بخش از ضایعات مواد غذایی، که به نام اتلاف غذایی معروف است، به از دست رفتن مواد غذایی از محل تولید آن (مزرعه) تا بازار (محل فروش مواد غذایی) گفته می­شود.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست