برگزاری سومین رویداد ملی اینوتک سلامت
رویداد ملی اینوتک سلامت رویداد مهم کارآفرینی و فناوری اختصاصی حوزه سلامت است که برای سومین بار در کشور با هدف محوری شکل گیری و توسعه اکوسیستم کارآفرینی در حوزه سلامت در محور امنیت و سلامت غذا و تغذیه توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آمورش پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور ، دانشگاه علوم پزشکی ایران و علوم بهزیستی و توانبخشی در محورهای فناوری اطلاعات در سلامت، فرصت های کارآفرینی در امنیت سلامت غذا و تغذیه، تجهیزات پزشکی و توانبخشی در تاریخ 14 لغایت 16 تیر ماه 1397 در محل بوستان گفتگو برگزار گردید.
برگزاری سومین رویداد ملی اینوتک سلامت
رویداد ملی اینوتک سلامت رویداد مهم کارآفرینی و فناوری اختصاصی حوزه سلامت است که برای سومین بار در کشور با هدف محوری شکل گیری و توسعه اکوسیستم کارآفرینی در حوزه سلامت در محور امنیت و سلامت غذا و تغذیه توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آمورش پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی ایران و علوم بهزیستی و توانبخشی در محورهای فناوری اطلاعات در سلامت، فرصت های کارآفرینی در امنیت سلامت غذا و تغذیه، تجهیزات پزشکی و توانبخشی در تاریخ 14 لغایت 16 تیر ماه 1397 در محل بوستان گفتگو برگزار گردید.
دکتر هدایت حسینی رئیس انستیتو تحقیقات تعذیه وصنایع غذایی کشور و رییس کارگروه محور غذا وتغذیه گفت : این رویداد فرصت مناسبی برای ارائه ایده های نو آورانه و فناورانه در حضور سرمایه گذارا ن و صاحبان صنایع جهت توسعه فرهنگ کار آفرینی در کشور میباشد
دکتر گیاهی دبیرعلمی سومین رویداد ملی اینوتک در حوزه سلامت گفت: امروز، رویداد مشترک اینوتک و نمایشگاه مشترک فناوریهای نوین اینوتکس 2018 (رویدادی در حوزه فناوری و نوآوری علمی) را شاهد هستیم.
لادن گیاهی گفت: با توجه به اینکه قصد داشتیم همگرایی را میان سازمانها، نهادها و دانشگاهها ایجاد کنیم، به سه محور رویداد شامل فناوری اطلاعات در سلامت، فرصت های کارآفرینی و نوآوری در امنیت و سلامت غذا و تغذیه و همچنین تجهیزات پزشکی و توانبخشی توجه کافی شد.
گیاهی عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران برای محور فناوری اطلاعات، دانشگاه بهزیستی و توانبخشی در حوزه تجهیزات پزشکی و توانبخشی و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در محور فرصت های کارآفرینی و نوآوری به عنوان دانشگاههای همکار با این رویداد شرکت و همکاری کردند.
دبیر علمی اینوتک سلامت گفت: حمایت روسا و معاونان سازمانهای فناوری، مسئولان کارگروههای فناوری و رابطین اجرا در هر محور با توجه به ساختار رویداد نتیجه ای چون برگزاری 12 پنل تخصصی و عمومی، 13 کارگاه تخصصی بود که اینها نتیجه 130 نشست و مذاکره با صاحب نظران در حوزه های علمی و فناوری و اجرایی است که در این رویداد طی سه روز آتی رونمایی می شود.
گیاهی افزود: برگزاری همزمان این رویداد با اینوتکس 2018 فرصت بسیار خوبی برای بهتر دیدن، بهتر دیده شدن و توسعه شبکه سازی برای صاحبان تجربه، صاحبان دانش و سرمایه گذاران است و امیدواریم دستاورد حضور تک تک افراد در این رویداد کاستی های ما را بپوشاند و ما را برای برگزاری رویدادهای تخصصی آتی بیش از پیش مصمم کند.
به گفته وی، رویداد اینوتک سلامت با هدف توسعه اکوسیستم کارآفرینی عملا آغاز شده است و مرحله شناسایی ارکان این اکوسیستم و ارتباط گیری با آنها با جدیت و امید در حال پیگیری است.
این رویداد ملی از روز 14تا 16 تیرماه با حضور هسته ها و شرکت های فناور، دانشجویان و تیم های علاقه مند به کارآفرینی و دارای ایده، اشخاص سیاست گذار حوزه سلامت، مدیران موفق شرکتهای دانش بنیان، شرکتهای بازارساز حوزه سلامت، سرمایه گذاران خطرپذیر، مدیران مراکز رشد سلامت و پارک های علم و فناوری حوزه سلامت در بوستان گفتگو برگزار می شود.
برندسازی در بین نهادهای تأثیرگذار و اکوسیستم کارآفرینی در تجاری سازی و فناوران در حوزه سلامت، شناسایی و جذب شرکت های فناور و هسته ها و تیم های کارآفرین دارای فناوری های نوظهور زود بازده و برتر در حوزه سلامت و معرفی هسته ها و شرکت های فناور جهت شرکت های زیر مجموعه، از جمله اهداف برگزاری این رویداد علمی تخصصی است.
اینوتک همچنین اهداف دیگری همچون برقراری ارتباط مستقیم با صندوق های سرمایه گذاری و سرمایه گذاران خطرپذیر، افراد سیاست گذار و تأثیرگذار، فناوران و بازارسازان، مدیران موفق شرکت های دانش بنیان، مربیان و منتورهای با تجربه در حوزه سلامت و مراکز رشد و پارک های علم و فناوری را دنبال می کند.