• تاریخ انتشار : 1394/12/25 - 16:33
  • بازدید : 1472
  • تعداد بازدید : 67
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه شورای برنامه ریزی و بهبود کیفیت و ایمنی انجمن های کره گیاهی و مینارین در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

جلسه شورای برنامه ریزی و بهبود کیفیت و ایمنی انجمن های کره گیاهی و مینارین در تاریخ دوشنبه 24 اسفند ماه 94 در دفتر دکتر هدایت حسینی ریاست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور تشکیل گردید.


جلسه شورای برنامه ریزی و بهبود کیفیت و ایمنی انجمن های کره گیاهی و مینارین در تاریخ دوشنبه 24 اسفند ماه 94 در دفتر دکتر هدایت حسینی ریاست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور تشکیل گردید. اين جلسه که به منظور ارتقاء و بهبود مستمر ایمنی و کیفیت کره گیاهی (مارگارین) و مینارین به منظور تآمین و تضمین سلامت مصرف کنند گان و ارائه راهکارهای اجرائی به سیاست گذاران در حوزه سلامت ، کیفیت و استاندارد سازی تشكيل شده بود، با توجه به جایگاه، اهمیت و نقش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در صنایع غذایی کشور پیشنهاد استفاده از امکانات علمی و آموزشی و تحقیقی انستیتو در جهت نیل به اهداف عالیه سلامت مواد غذایی را در سال 95 خواستار شد.



گفتني است در این جلسه در خصوص ارتقاء کیفیت و بهبود ترکیب شیمیایی کره گیاهی و مینارین بحث و بررسی بعمل آمد و راهکارهای کاهش میزان اسیدهای چرب ترانس و اسیدهای چرب اشباع در این محصولات غذایی در راستای سیاستهای سلامت محور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور مورد بررسی قرار گرفت.



شایان ذکر است تركيب اعضاي اين شورا متشكل از اعضاء هیات مدیره انجمن صنفی کره گیاهی (مارگارین)، اعضاء هیات مدیره انجمن صنفی مینارین، نماینده / نمایندگان اداره کل نظارت بر اجرای استاندارد – سازمان ملی استاندارد ایران، نماینده / نمایندگان پژوهشکده غذایی و کشاورزی سازمان ملی استاندارد، نماینده / نمایندگان معاونت غذای سازمان غذا و دارو، نماینده / نمایندگان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، نماینده / نمایندگان انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، نماینده / نمایندگان آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو، اساتید دانشگاه و نمایندگان صنایع مرتبط، دبیر انجمن کره گیاهی، دبیر انجمن مینارین و نماینده انجمن روغن نباتی مي باشد.





پایان پیام



روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 29846
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست