• تاریخ انتشار : 1397/09/13 - 13:34
  • بازدید : 273
  • تعداد بازدید : 66
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری اجلاسیه خوراک وفراورده های کشاورزی

در اجلاسیه خوراک و فرآورده های کشاورزی که روز سه شنبه ۱۳آذر در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد، تدوین استاندارد اصول و راهنمای سیستم های ملی کنترل مواد غذایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


برگزاری اجلاسیه خوراک وفراورده های کشاورزی



 ۱۸آذر ۱۳۹۷



در اجلاسیه خوراک و فرآورده های کشاورزی که روز سه شنبه ۱۳آذر در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد، تدوین استاندارد اصول و راهنمای سیستم های ملی کنترل مواد غذایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت



دکتر حسینی رییس انستیتو ضمن عرض خیر مقدم گفت:تدوین استاندارد و راهنمای ملی سیستم کنترل موادغذایی واجرای درست آن نقش مهمی در ارتقاء سلامت غذا وتغذیه جامعه دارد. غلامرضا امینی، مدیرکل نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال، هدف از تدوین این استاندارد را حمایت بیش از پیش از سلامت مصرف کنندگان و حصول اطمینان از تجارت مواد غذایی دانست و گفت: این استاندارد راهنمای کاربردی برای کمک بر نهادهای دولتی و مراجع ذیصلاح آنها در طراحی، ایجاد، اجرا، ارزیابی و بهبود سیستم ملی کنترل مواد غذایی است.



وی افزود: این استاندارد راهنمایی برای مراجع کنترلی در مواد غذایی تولید داخل، فرآوری، بسته بندی، انبارش، حمل و نقل و تجارت مواد غذایی است.



امینی در ادامه اظهار داشت: با توجه به آنکه حجم زیادی از مواد غذایی تولید کشور به بازارهای جهانی صادر می شود، طراحی مناسب برای سیستم های کنترل مواد غذایی برای حضور پایدار و توسعه صادرات غیرنفتی ضروری است.



وی تاکید کرد: این استاندارد برای سازمانها، نهادها و بنگاههایی که بطور مستقیم در زنجیره مواد غذایی فعالیت دارند و همچنین تامین کنندگان ماشین آلات و تجهیزات مواد پاکیزه سازی، به سازی، بسته بندی و سایر مواردی که با مواد غذایی در تماس است نیز کاربرد دارد.



در این اجلاسیه که به دبیری هنگامه یوسف زاده، معاون دفتر نظارت براجرای استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال برگزار شد،  زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود و تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وحید مفید، مدیرکل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو، نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت از محیط زیست، کانون انجمن صنایع غذایی ایران، بخش خصوصی و کارشناسان سازمان ملی استاندارد ایران حضور داشتند.





 



 


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 71431
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست