• تاریخ انتشار : 1402/11/11 - 09:46
  • بازدید : 211
  • تعداد بازدید : 197
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بررسی میزان نمک موجود در مواد غذایی (همبرگر، پیتزا و هات داگ)

 

 

روز یکشنبه مورخ ۱ بهمن ۱۴۰۲ برنامه ای تحت عنوان ایستگاه سلامت ( ۱۲روی ۸) با موضوع “بررسی میزان  نمک موجود در مواد غذایی (همبرگر، پیتزا و هات داگ)” با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور از شبکه یک صدا و سیما پخش شد. در این برنامه ، سرکار خانم دکتر المیرا دانایی ، کارشناس محترم آزمایشگاه شیمی مواد غذایی گروه تحقیقات صنایع غذایی ، با استفاده از روش استاندارد ملی، میزان نمک در مواد غذایی مذکور را اندازه گیری نمودند و نشان دادند که مقدار نمک موجود حتی از حد مجاز مصرف روزانه هر فرد میتواند بیشتر باشد.

لطفا جهت مشاهده فیلم روی لینک زیر کلیک کنید:

https://telewebion.com/episode/0xaf3c65d

  • گروه خبری : خبر دانشکده,آرشیو خبرها
  • کد خبر : 138382
کلید واژه
معصومه رحمانی
خبرنگار

معصومه رحمانی

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست