• تاریخ انتشار : 1404/07/16 - 10:23
  • بازدید : 22
  • تعداد بازدید : 20
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

آیین تکریم و معارفه رییس دانشکده علوم تغذیه برگزار شد

 

آیین تکریم و معارفه رییس دانشکده علوم تغذیه و انستیتو تحقیقات‌تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد اسماعیل قیداری در این مراسم که با حضور دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و جمعی از اساتید و کارکنان برگزارشد، ضمن تقدیر از تلاش‌های دکتر مرتضویان رییس سابق این دانشکده، وی را فردی خلاق، پرتلاش و با پشتکار توصیف کرد.

وی همچنین در ادامه با اشاره به سوابق برجسته اجرایی دکتر ناصر کلانتری، رییس جدید دانشکده وانستیتو وی را از بنیانگذاران این مجموع ذکر کرد.

رییس دانشگاه با اشاره به اهمیت مدیریت صحیح، عادلانه، منصفانه و مبتنی بر خرد جمعی، اهمیت توسعه، ارتقای آموزشی و تربیت فارغ التحصیلان شایسته، عالم، ماهر و توانمند در این مجموعه را یادآور شد.

وی بر لزوم تعمیق پژوهش در انستیتو تاکید کرد وافزود: انستیتو برای دانشگاه یک اعتبار و دارای جایگاه ملی است؛ بنابراین باید در حوزه پژوهش در آن شاهد ارتقای قابل توجهی باشیم.

دکتر قیداری همچنین در ادامه خواستار افزایش چابکی و استقلال واحدها شد.

 

 

رییس دانشگاه با اشاره به نقش دانشکده و انستیتو در حوزه ارایه خدمات یادآور شد که در سطح ملی سیاستگذاری غذایی کشور در انستیتو انجام می شود و درارایه خدمت  به بیماران نیز در بخشهای مختلف (بیمارستان، دانشکده، مرکز بهداشت و …) خدمت رسانی انجام می شود.

توجه به انضباط اداری، مالی و عدم تبعیض و امکان استفاده از فرصت‌ها برای همه در مجموعه از دیگر تاکیدات رییس دانشگاه در این نشست بود.

دکتر قیداری با بیان اینکه در این مجموعه جمعی خردمند، دانشمند و توانمند فعالیت می‌کنند، ابراز امیدواری کرد که این مجموعه به صورت مستقل و بدون وابستگی به دانشگاه اداره شود.

رییس دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات دکتر مرتضویان و آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی حرفه ای برای دکتر کلانتری نیز در انجام امور محوله  آرزوی توفیق کرد.

در ادامه مراسم دکتر ناصر کلانتری  رییس جدید دانشکده تغذیه و‌انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ضمن تقدیر از حسن اعتماد ریاست دانشگاه از تلاش و زحمات دکتر مرتضویان تقدیر کرد.

وی در ادامه به بیان تاریخچه و روند تشکیل این مجموعه اشاره کرد و یادآور شد: این مجموعه دارای دو بعد یا جایگاه آموزشی  و ملی است.

به گفته وی انستیتو تغذیه یک بخش حاکمیتی است که وسعت کار آن کشوری است و باید به سیاستگذاری در حوزه غذا و تغذیه و شناسایی نیازهای  تغذیه ای کشور بپردازد.

 

 

وی با بیان اینکه آموزش نیز باید مبتنی برنیازهای جامعه  انجام شود، تاکید کرد: همواره در این مجموعه اقدامات موثری برای تربیت بهترین نیروها در بعد سیاستگذاری، پژوهشی و اجرایی در حوزه غذا و صنایع غذایی انجام شده است.

دکتر کلانتری با تاکید بر اهمیت چینش نیروها و ارایه سیاست‌های ملی برای انستیتو، همکاران، اساتید و محققان این مجموعه را بی نظیر و در تراز اول کشوری دانست.

وی با بیان این که پژوهش ابزاری برای شناخت مشکلات و تعریف راه حل برای آنهاست، تاکید کرد: پژوهش در انستیتو تغذیه نیز با هدف شناسایی مشکلات حوزه تغذیه و صنایع غذایی، اولویت بندی و یافتن راه حل های آن انجام می‌شود و باید تلاش کنیم که برنامه‌های مداخله ای برای این منظور تهیه کنیم.

دکتر کلانتری با اشاره به اهمیت حوزه غذا و تغذیه در امنیت کشور خاطرنشان کرد که هر کشوری برای ایجاد امنیت غذایی خود تلاش می کند.

وی در ادامه به برخی از برنامه‌های آتی خود اشاره کرد که تحلیل نقش الگوی غذایی مردم ، شناسایی و مداخله در الگوی غذایی مردم برای دستیابی به الگوی غذایی پایدار، تبیین نقش تغذیه در کاهش و کنترل بیماری‌های غیرواگیر و سیاستگذاری در این راستا از آن جمله بود.

دکتر کلانتری ۸۵ درصد از مشکلات سلامت مردم کشور را به بیماری‌های غیرواگیر مرتبط دانست که بسیاری از آنها به تغذیه وابسته هستند.

وی تاکید کرد که انستیتو باید بتواند شیب بسیار تند بیماری‌های غیر واگیر را کاهش دهد که این امر نیازمند تامین منابع است .

رییس جدید دانشکده تغذیه و‌انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور خواستار تامین منابع لازم برای انجام پژوهش‌های لازم در این راستا توسط انستیتو شد تا انستیتو بتواند نقش ملی خود را اجرا کند.

دکتر کلانتری در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از حسن اعتماد ریاست دانشگاه برای دکتر مرتضویان آرزوی توفیق کرد.

در بخش دیگری از این مراسم دکتر امیر محمد مرتضویان  ضمن بیان سخنانی به ارایه گزارشی اجمالی از اقدامات و دستاوردهای دوران پنج ساله تصدی مسئولیت خود در حوزه های مختلف اموزشی، پژوهشی، فناوری، درمانی و اموزش همگانی پرداخت.

وی خاطرنشان کرد که با حداکثر توان خویش برای ایجاد ارامش و اعتلای دانشکده و‌ انستیتو تلاش کرده است.

دکتر مرتضویان تاکید کرد: برای کنترل بیماری‌های واگیر در کشور باید صنایع و اصناف غذایی فرایند تولید خود را تغییر دهند.

 

 

وی در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از حمایت مسئولان دانشگاه از تلاش و همکاری همکاران انستیتو و دانشکده برای دکتر کلانتری ارزوی توفیق در انجام امور محوله کرد.

 در خاتمه  این مراسم با اهدای هدایا و لوح تقدیر از دکتر مرتضویان تقدیر شد و ابلاغ دکتر کلانتری نیز قرائت و به وی اعطا شد.

 

 

https://sbmu.ac.ir/all_news/%D8%A2%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D8%AA%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%A9%D8%AF%D9%87-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%AF

 

 

 

  • گروه خبری : خبر دانشکده,آرشیو خبرها
  • کد خبر : 161705
کلید واژه
معصومه رحمانی
خبرنگار

معصومه رحمانی

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست