گزارش فعالیت دی و بهمن سال 1399 معاونت دانشجویی و فرهنگی
انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی:
برگزاری سلسله کارگاه های تفکر اخلاق با عنوان" آموزش حلقه های تزئینی"، هماهنگی با دفتر محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه به منظور برگزاری دوره ها با امتیاز فرهنگی برای اعضای محترم هیات علمی دانشکده و انستیتو، هماهنگی ارائه خدمات مشاوره ای روانشناسی به همکاران، ایجاد فضای مناسب برای اجرای طرح مصاحبه روانشناختی با دانشجویان در دوران کرونا، تهیه محتوا برای بزرگداشت مناسبات ملی، مذهبی و فرهنگی و انتشار آن از طریق اتوماسیون اداری و کانال های مجازی، برگزاری مسابقه دلنوشته با امام زمان در ایام مبارک دهه فجر، اهدای گل به مناسبت روز زن و ولادت حضرت زهرا (س)، اهدای کتاب به اعضای هیئت علمی و غیر هیئت علمی به مناسبت ایام مبارک دهه فجر از فعالیت های دی و بهمن ماه سالجاری بوده است.