• تاریخ انتشار : 1399/05/05 - 11:10
  • بازدید : 238
  • تعداد بازدید : 78
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی :

مصرف میان وعده های غذایی قند خون را تنظیم می کند

مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اعلام کرد: مصرف میان وعده های غذایی به تامین موادمغذی، ویتامین ها و بخشی از انرژی مصرفی افراد کمک می کند و فرصتی فراهم می آورد تا قند خون بدن تنظیم و رفع گرسنگی شود.


 





 



مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اعلام کرد: مصرف میان وعده های غذایی به تامین موادمغذی، ویتامین ها و بخشی از انرژی مصرفی افراد کمک می کند و فرصتی فراهم می آورد تا قند خون بدن تنظیم و رفع گرسنگی شود.



به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر آرزو حقیقیان درباره اهمیت وعده های غذایی گفت: مصرف وعده های غذایی بسیار اهمیت دارد و تا حد ممکن نباید حذف شوند. چرا که گاهی به دلایل مختلف عجله داشتن برای رسیدن به کار، استرس و عدم زمان کافی، وعده صبحانه حذف می شود. درصورتی که شروع روز با وعده صبحانه است که از مهمترین وعده های غذایی محسوب می شود و بهتر است یک صبحانه کامل صرف کنیم.



وی افزود:  البته زمان صرف وعده های غذایی نکته مهمی است که باید سعی کنیم به صورت منظم، برنامه ای برای صرف آن داشته باشیم. یعنی در ساعات مشخصی از روز سعی کنیم غذای خود را مصرف کنیم و اگر در محل کار نمی توانیم وعده کامل غذایی مان را مصرف کنیم، به همراه داشتن یک لقمه کوچک می تواند به ما کمک کند.



مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بیان داشت: در شرایط کرونا که دیگر در محیط های کاری رستوران ها فعال نیستند، بهتر است حتما غذای خانگی همراه داشته باشیم. و همچنین در شرایط خاص کنونی به مصرف بسیاری ویتامین ها، املاح و میان وعده ها توجه کنیم.



 دکتر حقیقیان اظهار داشت:  حدود 30 درصد انرژی روزانه را باید از صبحانه، 40 درصد از ناهار و میزان کمتری از شام دریافت کنیم. بنابراین حذف یک وعده غذایی باعث می شود تا با افت قند خون مواجهه شویم و حجم غذای مصرفی در وعده غذایی بعدی افزایش یابد.



وی در ادامه درباره میان وعده های غذایی گفت: ضروری است که میان وعده های غذایی به صورت روزانه در برنامه غذایی خود بگنجانیم. چرا که اهمیت میان وعده های غذایی کمتر از سایر وعده های غذایی نیست.



مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با بیان اینکه مصرف میان وعده ها برای کودکان و ورزشکاران تاکید می شود، اظهارداشت: میان وعده های غذایی فرصت خوبی برای تامین انرژی مورد نیاز کودکان و ورزشکاران هستند و می توانند بخشی از انرژی روزانه این گروهها را فراهم نماید. در مورد کودکان چون حجم معده کوچکی دارند و همچنین سالمندان ترجیح داده می شود در 6 وعده میان وعده تقسیم شود. اما در مورد ورزشکاران چون مقدار انرژی زیادی نیاز دارند میان وعده بسیار مهم می شود.



دکتر حقیقیان درباره در ادامه به مصرف نوشیدن آب اشاره کرد و گفت: توصیه می شود آب به همراه غذا نوشیده نشود و بهتر است 45 دقیقه قبل از غذا و نیم ساعت تا 45 دقیقه بعد از غذا نوشیده شود. توصیه می شود به دلیل ممانعت از استقرار ویروس کرونا در دهان و گلو، از خشک شدن دهان جلوگیری و مصرف آب در طول شبانه روز صورت گیرد.


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 94704
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست