• تاریخ انتشار : 1399/11/26 - 12:27
  • بازدید : 199
  • تعداد بازدید : 133
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه عنوان کرد؛

پیشگیری از ابتلا به کرونا با رعایت اصول تغذیه مناسب


 





دکتر گلبن سهراب متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، در خصوص نقش تغذیه سالم در پیشگیری از کرونا عنوان کرد: دریافت زیاد مایعات بدون کافئین به آحاد جامعه توصیه می شود. چرا که مایعاتی همچون چای، قهوه و نوشابه های مشکی که کافئین دارند موجب دفع آب از طریق ادرار با سرعت بالایی می شوند. اما آب باید در بدن باقی بماند تا سیستم ایمنی  بدن، عملکرد بهتری داشته باشد.



وی افزود: در شرایط کرونا بهتر است گیاهان ضد التهابی شامل سیر، زنجبیل، زردچوبه و فلفل و سبزیجات از قبیل کدو حلوایی وکلم قرمز.... را در برنامه غذایی خود داشته باشیم و از مواد غذایی که می تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف و شامل قندهای ساده و نبات، فست فودها و هر غذایی که روغن جامد در آن وجود داشته باشد، دوری کنیم.



عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره بهداشت مواد غذایی در شرایط کرونا اظهار داشت: درباره انتقال کرونا از طریق مواد غذایی مستنداتی وجود ندارد اما غذا خوردن در کافی شاپ و رستوران ها به دلیل اینکه مجبور به برداشتن ماسک می شویم، خطر انتقال بیماری تشدید می شود. بنابراین توصیه ما این است که غذای بیرون را در خانه پس از گرم کردن، مصرف نماییم.



همچنین افرادی که تاکنون به کرونا مبتلا نشده اند، نیازی به مکمل های ویتامین و مواد معدنی خاصی ندارند.


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 101864
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست