• تاریخ انتشار : 1394/10/06 - 00:05
  • بازدید : 724
  • تعداد بازدید : 57
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دیدار صمیمانه و پرسش و پاسخ جمعی از فعالان تشکلهای دانشجویی با سرپرست جدید انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

نشست دیدار صمیمانه و پرسش و پاسخ دانشجویان با دکتر حسینی سرپرست جدید انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی طی دو جلسه در روز های یکشنبه 29 آذر و شنبه 5 دی ماه 94 برگزار شد.




دکتر حسینی در این نشست با حضور معاونت فرهنگی دانشجویی و مسئول حراست به پرسش ها و دغدغه های دانشجویان پاسخ دادند و از پیشنهادات دانشجویان در زمینه های آموزشی وفرهنگی مطلع شده و با ایشان به بحث وگفتگو پرداختند.



در آغاز این نشست ها هر کدام از دانشجویان ضمن تبریک انتصاب ایشان به بیان مشکلات و پیشنهادات خود در خصوص وضعیت موجود در دانشکده پرداختند و خواستار بهبود وضعيت غذاي سلف دانشکده، درخواست استفاده از امکانات ورزشی، فرهنگی و هنری و همچنین بیان برخی از مشکلات آموزشی در مورد کارآموزی و چگونگی ارتباط با بخش صنعت و ... شدند.



دکتر حسینی در این جلسه ضمن شنیدن نظرات و پیشنهادهای ارزنده دانشجویان، از کارهایی که مسئولین تا کنون انجام داده بودند قدردانی نمود و گفت: با توجه به اینکه من نیز جزو خود شما هستم و فضای فکری شما را درک می نمایم، بنابراین علاقه مندم با شما بیشتر در ارتباط باشم. با توجه به این نکته که من توجه ویژه به حوزه ی فرهنگی و دانشجویی دارم ، این حوزه برای من اهمیت بیشتری خواهد داشت ولی به طبع در همه جا مشکلات وجود دارد و امیدواریم با هم فکری خودتان و مشارکت شما مشکلات را با تکیه بر اخلاق مداری به حداقل برسانیم. زیرا دستورات دینی ما نیز اول بر پایه ی اخلاق اسلامی بنا شده است و بعد از آن بحث آموزش و یادگیری در میان است. امید است دانشجویان عزیز با نشاط و با تکیه بر اخلاق اسلامی و مسلط به علم آماده ی ورود به مرحله ی بعدی زندگی خود شوند و این وظیفه ی ماست که وسایل را برایشان فراهم نماییم. ایشان اضافه نمودند دانشجویان رشته ی تغذیه و صنایع غذایی باید بتوانند خود به عنوان یک مرجع در حوزه ی غذا و تغذیه برای دانشجویان دیگر دانشگاه ها، خوابگاه و در سطح جامعه باشند و اطلاع رسانی خود را با ایجاد کیوسک های اطلاع رسانی تغذیه و امثال این قبیل حرکت ها بین دانشکده ای نمایند ، همچنین بیشترین تلاش خود را در جهت اطلاع رسانی بهبود بخشیدن به کیفیت و کمیت زندگی یا همان لایف استایل نمایند.



ایشان در پاسخ به سوال دانشجویان در مورد درآمدزایی از دانشکده نیز چنین پاسخ دادند که درخواست من این است که با هم همفکری و همکاری نماییم و در این جریان با هم مشارکت کنیم زیرا اگر درآمدی باشد، به نفع همه است واین درآمد خرج رفاه حال دانشجویان خواهد شد.



در این نشست ها دانشجویان، با توجه به نقش مهم تغذیه در پیشگیری از بیماری ها ی غیر واگیری خواستار پیگیری در مورد توجه بیشتر به این مقوله در طرح تحول نظام سلامت و همچنین به لحاظ حساسیت و اهمیت بسیار رشته تغذیه و مداخلات آن در حوزه سلامت، درخواستشان در مورد محدودیت رشته های ورودی برای پذیرش دانشجویان ارشد و دکتری را مطرح نمودند، که در این خصوص هم فکری های لازم نیز به عمل آمد.



در پایان این جلسات دکتر حسینی علاقه ی خود را به اینگونه نشست ها و ارتباطات رودررو و صمیمانه با مسئولان دانشکده با هدف بهره بردن از نظرها، پیشنهادها و انتقادات سازندة دانشجویان خوش فکر و پویا مطرح نمود و پیشنهاد نمود تا جلسات بعدی در فضایی صمیمانه تر در محیطی خارج از دفتر ریاست برگزار شود.



پایان پیام



روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 27125
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست