در انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد تقدیر از برگزیدگان پنجمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی
جلسه تقدیر از برگزیدگان جشنواره پژوهشی ابوریحان در تاریخ ۱۷ دی ماه سالجاری در محل دفتر ریاست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد. دراین جلسه که با حضور اعضای هیات رییسه برگزار شد، از برگزیدگان بیست و پنجمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی با اهدای لوح و هدایایی تقدیر بعمل آمد.• از اعضای تحریریه مجله وزین Appied Food Biotechnology به سردبیری دکتر کیانوش خسروی به عنوان “مجله منتخب”• از آقای دکتر سعید دعایی به عنوان “استادیار برگزیده”• از آقای محمد رضا امینی به عنوان “دانشجوی برگزیده” رشته علوم تغذیه