• تاریخ انتشار : 1403/11/03 - 11:28
  • بازدید : 28
  • تعداد بازدید : 26
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه مشترک با مسئولان و پژوهشگران پژوهشگاه رویان

 

در راستای ارتقا سطح اثرگذاری‌های علمی، پژوهشی و آموزشی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و ظرفیت‌سازی‌های تحقیقاتی، جلسه‌ای مشترک با مسئولان و پژوهشگران پژوهشگاه رویان در تاریخ دوم بهمن ۱۴۰۳ در محل ساختمان گلزار پژوهشگاه برگزار شد. در این جلسه ضمن آشنایی با فعالیت‌ها و ظرفیت‌های دو مجموعه، محورها ‌و زمینه‌های گسترش همکاری‌های مشترک در حوزه‌های آموزشی، برگزاری رویدادهای علمی، تبادل دانشجو و پژوهش‌های بنیادی مورد بحث و‌ تبادل نظر قرار گرفت.

 

 

در این جلسه ضمن معرفی فعالیت‌های کلینیک‌های تخصصی و درمانی و واحدهای ترجمان دانش دو‌ مجموعه، امکان تسری یافته‌های علمی به حوزه‌های بالینی و اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت. علاوه بر این با توجه به ظرفیت‌های فناوری و صنایع غذایی موجود، پیشنهاد طراحی و فرمولاسیون محصولات غذایی برگرفته از اهداف سلامت اجتماعی و گروه‌های ویژه مطرح و در خصوص تولید و‌ تجاری‌سازی آنها بحث و‌ تبادل نظر شد.

  • گروه خبری : خبر دانشکده,آرشیو خبرها
  • کد خبر : 151863
کلید واژه
معصومه رحمانی
خبرنگار

معصومه رحمانی

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست