• تاریخ انتشار : 1400/02/11 - 12:19
  • بازدید : 101
  • تعداد بازدید : 100
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بزرگداشت

روز کارگر




 



به گزارش روابط عمومی، همزمان با فرا رسیدن روز جهانی کارگر مراسمی با حضور ریاست و معاون توسعه مدیریت و منابع انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد . در این مراسم که به منظور حفظ سلامت نیروی انسانی و رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت ویژه انجام شد، از زحمات کارکنان حوزه خدمات و پشتیبانی با اهدای لوح و هدایایی تقدیر به عمل آمد.


  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 104111
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصویر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست