• تاریخ انتشار : 1396/06/13 - 13:40
  • بازدید : 766
  • تعداد بازدید : 65
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه Food Consumption Survey (FCS) and data management System

با توجه به در پیش بودن اجرای طرح ملّی بررسی مواد غذایی در کشور در سال جاری، کارگاه بررسی مصرف مواد غذایی و مدیریت داده¬ها در تاریخ 6 تا 8 شهریور 1396 با حضور مشاور سازمان جهانی بهداشت، خانم دکتر ماریا گیلبتیک در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار شد


 



به نام خدا



برگزاری کارگاهFood Consumption Survey (FCS) and data management  System  



با توجه به در پیش بودن اجرای طرح ملّی بررسی مواد غذایی در کشور در سال جاری، کارگاه بررسی مصرف مواد غذایی و مدیریت داده­ها در تاریخ 6 تا 8 شهریور 1396 با حضور مشاور سازمان جهانی بهداشت، خانم دکتر ماریا گیلبتیک در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار شد. موضوعات کلی طرح شده در این کارگاه شامل موارد ذیل بودند: توصیف مختصری از تجارب کشورهای دیگر در مورد بررسی مواد غذایی، روش­های انجام بررسی مصرف در سطح فرد، خانوار و ملّی، فواید و چالش­های آنها، روش­های ورود داده­ها، تفسیر و گزارش­دهی، روش­های اطمینان از کیفیت داده­های جمع­آوری شده و استفاده از تکنولوژی­های جدید در مطالعات بررسی مصرف مواد غذایی. شایان ذکر است که انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت (WHO)از سال 1992 به طور فعال در منطقه فعالیت دارد . این کارگاه نیز با حمایت و همکاری سازمان جهانی بهداشت و با حضور نمایندگان مراکز مختلف عضو شبکه ملّی بهداشت تغذیه همگانی، متخصصین انستیتو و دانشکده علوم تغذیه، دفتر بهبود تغذیه و دانشگاه های علوم پزشکی کشور در راستای گسترش همکاری­های بین­بخشی و بین­المللی و ارتقاء  کیفیت فعالیت های پژوهشی تشکیل گردید.




  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 51936
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست