• تاریخ انتشار : 1401/02/07 - 13:43
  • بازدید : 123
  • تعداد بازدید : 122
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید معاون محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

نشستی با حضور دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و جمعی از مدیران و مسوولین اجرایی


عصر دیروز سه شنبه 6 اردیبهشت ماه 1401 نشستی با حضور دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و جمعی از مدیران و مسوولین اجرایی، به منظور شناخت قابلیت های علمی و پژوهشی انستیتو و کمک به نقش ملی و کشوری انستیتو در جهت امنیت غذایی و ایمنی غذایی در محل حوزه ریاست مجموعه برگزار شد.



• زنجیره کامل پژوهش از مزرعه تا سفره در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

• تحقیقات دانش بنیان فقط تاسیس شرکت یا کارخانه نیست

• سرفصل های جدیدی در صنعت غذا شکل می گیرد

• غذای فاقد اصالت صدمات زیادی به سلامت مردم وارد می کند

• پژوهش در صنایع غذایی با شتاب بیشتر در دستور کار

• انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دارای مرجعیت علمی در حوزه غذا و تغذیه است

• تحقیقات سلامت مواد غذایی باید به سفره‌های مردم برسد ادامه خبر



https://sbmu.ac.ir/index.jsp?siteid=518&fkeyid=&siteid=518&pageid=42632&newsview=115953



 


  • گروه خبری : خبر دانشکده,آرشیو خبرها
  • کد خبر : 115991
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست