انتخاب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان “مرکز تحقیقات منتخب” در جشنواره ابوریحان
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در بیست و چهارمین جشنواره پژوهشی ابوریحان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در روز یکشنبه مورخ ۳ دی ماه ۱۴۰۲ برگزار شد موفق به کسب عنوان ” مرکز تحقیقاتی منتخب” شد.
معیارهای انتخاب به شرح ذیل می باشد:
- تصویب و اجرای طرح های اثر گذار بر اساس معیار های وزارت متبوع
- دارای نقش برجسته در راستای اجرای طرح های فناورانه
- ارتقای کمیت و کیفیت مقالات انستیتو در سال ارزشیابی
در این جشنواره همچنین از آقای امین عباسی دانشجوی دکتری تخصصی بهداشت و ایمنی مواد غذایی به عنوان” دانشجوی منتخب” تقدیر شد.
روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، این انتخاب شایسته را به پژوهشگران و فعالان عرصه تحقیق و نوآوری تبریک عرض می نماید.
نظر