کتابخانه
معرفی کتاب
معرفی کتاب درسنامه راهنمای تنظیم برنامه غذایی از انتشارات سال 98 انستیتو تحقیقات تغذیه
_489821.jpg)
انســان بــرای حفــظ ســامتی جســمی وروحــی خــود نیــاز بــه تغذیــه ســالم دارد.در چنــد دهــه اخیــر در اکثــر کشــورهایپیشـرفته و ر حـال توسـعه عـدم توجـه بـهایمنـی غـذا و اسـتفاده نـا درسـت از مـوادغذایــی در زمــره مهمتریــن مشــکاتســامت انســانها در نظــر گرفتــه شــده،کـه در بـروز بیمـاری هـای قلبـی عروقـی،دیابـت، چاقـی، سـرطان و ... نقـش عمـدهای را ایفــا مــی کنــد. بــرای پیشــگیری ازبـروز ایـن بیمـاری هـا بایـد برنامـه غذایـیمناســب بــرای اســتفاده تمامــی افــراد بــهظاهــر ســالم جامعــه تنظیــم شــود تــا بــهحفــظ، تأمیــن و ارتقــاء ســامت جامعــهکمــک گــردد، بــا توجــه بــه عــدم وجــودکتــاب مناســبی در ایــن زمینــه، لــذا بــابهـره گیـری از منابـع جدیـد و کتـب مرجعتغذیــه، کتــاب حاضــر تألیــف گردیــد.فراگیـران اصلـی ایـن کتـاب، دانشـجویانو کارشناســان تغذیــه و رژیــم درمانــیهسـتند. مطالعـه ایـن کتـاب بـه محققیـنعاقـه منـد بـه تغذیـه بـرای افزایـش دانـشدر زمینـه آشـنایی بـا چگونگـی طراحـی وتنظیـم برنامـه غذایـی سـالم بـرای تمامـیافــراد جامعــه توصیــه مــی شــود.