دورهمی دخترانه باگروه رگا
مراسم دورهمی دخترانه با حضور گروه رگا (راه بی پایان ) و به دعوت انجمن اسلامی دانشجویان درتاریخ شنبه 25 آذر ماه در سالن آمفی تاتر دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد .
دوره آموزشی ارتقائ سطح آگاهی تشکیلاتی
دوره یک روزه آموزشی _ تشکیلاتی انجمن اسلامی دانشجویان در تاریخ پنجشنبه 23 آذر ماه 1396 با حضور 15 نفر از اعضای انجمن برگزار شد .
برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی
به همت بسیج دانشجویی خواهران دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، نمایشگاه اقتصاد مقاومتی از تولیدات داخلی و کالاهای با کیفیت ایرانی از تاریخ 17 الی 19 آذر ماه برپا شد.
نشست علمی و کارگاه( Total Diet Study TDS)
نشست علمی و کارگاه( Total Diet Study TDS)
کارگاه و نشست علمی 5 روزه Total Diet Study از تاریخ 4 آذر ماه 96 تا 9 آذر ماه 96 در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار گردید.
نشست توسعه همکاریهای علمی وفناوری انستیتوتحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور
جلسه ای با حضور دکتر دارایی مدیر کل آزمایشگاههای سازمان غذا ودارو، دکتر کبارفرد خانم دکتر میراحمدی، دکتر فردوسی، دکتر محمدی، مهندس مشایخ و دکتر حسینی در تاریخ29/8/96 برگزار شد.
در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد
برنامه سنجش سلامت دانشجویان ورودی مهر 96
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و انجام هماهنگی زمانی مناسب، برنامه سنجش سلامت دانشجویان برای دانشجویان ورودی مهر 96 دو رشته علوم تغذیه و صنایع غذایی در تاریخ شنبه و یکشنبه مورخ 13 و 14 آبان ماه در محل سایت دانشکده برگزار شد
محوریت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ارتقاء زنجیره گندم، آرد و نان کشور
طی تفاهم نامه ای بین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و شورای سلامت وزارت بهداشت محوریت ارتقاء زنجیره گندم، آرد و نان کشور به انستیتو واگذار گردید و در راستای آن اولین همایش علمی و آموزشی به روز آمدی روش های فن آورانه ارتقاء کیفی گندم و آرد و نان روز چهارشنبه 12/7/96 در انستیتو برگزار شد.
در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد
بزرگداشت اربعین حسینی
به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی و عزاداری سالار شهیدان ابا عبد الله الحسین(ع)، مراسمی با حضور اساتید دانشجویان و کارکنان دانشکده علوم تغذبه و صنایع غذایی در تاریخ دوشنبه 8 آبان ماه در سالن آمفی تاتر امام رضا (ع) برگزار شد .
در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد
اولین جلسه مقدماتی کارگاه سواد رسانه ای
اولین جلسه (مقدماتی) ازکارگاه های آموزشی سواد رسانه ای به همت انجمن اسلامی دانشجویان و با هدف افزایش سطح آگاهی دانشجویان در زمینه رسانه های داخلی و خارجی در تاریخ دوشنبه 1 آبان 1396 در سالن آمفی تاتر برگزار گردید .
بیانیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای کشور منتشر شد/ تأکید بر امنیت غذایی روستاها در روز جهانی غذا
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در آستانه ۲۴ مهرماه، روز جهانی غذا بیانیه ای را به این مناسبت منتشر کرد.