لیست اخبار صفحه :72
جشن خیریه دانشجویی دلخند ویژه کودکان کار و بی سرپرست به همت موسسه خیریه دلخند و انستیتو
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور میزبان ۴۰۰ کودک کار بود

جشن خیریه دانشجویی دلخند ویژه کودکان کار و بی سرپرست به همت موسسه خیریه دلخند و انستیتو

جشن خیریه دانشجویی دلخند ویژه کودکان کار و بی سرپرست به همت موسسه خیریه دلخند و انستیتو عصر پنجشنبه 17/12/96 در انستیتو برگزار گردید.

نشست معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه با دانشجويان و مسئولين دانشكده علوم تغذيه و صنايع غذايي

نشست معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه با دانشجويان و مسئولين دانشكده علوم تغذيه و صنايع غذايي

در این نشست که روز سه شنبه هفتم اسفند ماه 1396 برگزار گردید، دکتر کدخدازاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دکتر حسینی رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، اعضای هیأت رئیسه این دانشکده و مدیران حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه وجمعی از دانشجویان فعال این دانشکده در حوزه های پژوهشی، فرهنگی، صنفی و ورزشی شرکت داشتند.

سیزدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان

سیزدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان

سیزدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان در تاریخ ۲۵ لغایت۲۷ بهمن ۱۳۹۶ با همکاری انجمن علمی تغذیه کودکان ایران، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی ایران، انجمن علمی تغذیه با شیر مادر ایران در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار گردید

رویداد اینوتک سلامت 3 با محوریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه امنیت و سلامت غذا و تغذیه

رویداد اینوتک سلامت 3 با محوریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه امنیت و سلامت غذا و تغذیه

در راستای دستیابی به اهداف دانشگاههای نسل سوم و بهبود بهره وری از دانش و فناوری موجود، رویداد اینوتک سلامت 3 با محوریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه امنیت و سلامت غذا و تغذیه در تاریخ 15-13 تیرماه سال 1397 برگزار می شود.

دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی و نهمین جشنواره شهاب

دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی و نهمین جشنواره شهاب

دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و )نهمین جشنواره شهاب R&D های برتر صنعت غذا) شامگاه چهارشنبه 18/11/1396 با هدف معرفی و تجلیل از پیشگامان عرصه تحقیق و توسعه در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

بیانیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم، سال 1396

بیانیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم، سال 1396

بیماریهای غیرواگیر روز به روز در سراسر جهان در حال افزایش هستند. و هر روز شمار زیادی از مردم دنیا در اثر ابتلا به انواع مختلف بیماریهای غیر واگیر سلامتی و جان خود را از دست داده و یا مبتلا به عوارضی می شوند که به ناچار باید تمام زندگی خود را با عوارض ناشی از آن سپری کنند.

تجلیل از آقای دکتر امیرمحمد مرتضویان نماینده کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه

تجلیل از آقای دکتر امیرمحمد مرتضویان نماینده کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه

در مراسم بیست و سومین دوره جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی که دوشنبه 25 دی ماه با حضور معاونان ریاست جمهوری و وزیر بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه برای پنجمین سال متوالی برگزیده شد و از دکتر امیر محمد مرتضویان سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویان تجلیل بعمل آمد.

بررسی برنامه غنی سازی نان با ویتامین  Dبا محوریت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور وهمکاری معاونت بهداشت وسازمان جهانی بهداشت

بررسی برنامه غنی سازی نان با ویتامین Dبا محوریت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور وهمکاری معاونت بهداشت وسازمان جهانی بهداشت

نشست بررسی برنامه غنی سازی نان با ویتامین Dدر انستیتو با حضور همکاران معاونت بهداشت وزارت بهداشت و پروفسور ابراهیم المدفا رییس سابق انجمن بین المللی علوم تغذیه (IUNS) و رییس دپارتمان تغذیه دانشگاه وین از طرف سازمان جهانی بهداشت در روز چهارشنبه بیست و نهم آذرماه 1396جهت تبادل نظر با محققان انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و برنامه ریزی پایلوت غنی سازی آرد با ویتامین D ، در انستیتو برگزار شد

مراسم جشن پاییزی وجشنواره پژوهشی در انستیتو

مراسم جشن پاییزی وجشنواره پژوهشی در انستیتو

مراسم جشن پاییزی و روز پژوهش به مناسبت تجلیل از پژوهشگران وتشکل های دانشجویی دانشکده وانستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشوردر روز دوشنبه 27 آذر ماه با حضور اساتید، همکاران ودانشجویان در انستیتو برگزار شد.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست