جشنواره غذاهای بومی
مراسم جشنواره غذاهای بومی به مناسبت 16 اکتبر"روز جهانی غذا" و همچنین هفته ی سلامت روان با شعار :دانشجوو سبک غذایی سالم"دردانشکده تغذیه با حضور دانشجویان از کلیه دانشکده های علوم پزشکی در غالب 15گروه دانشجویی و دانشجویی کارمندی برگزار گردید .
برگزاری کارگاه بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوار و فرد در کشور
این کارگاه سه روزه توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با همکاری دفتر بهبود تغذیه، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از 15 لغایت 17 مهر ماه 1397 از 8 صبح الی 16 بعدازظهر با حضور کلیه مدیران گروه بهبود تغذیه جامعه و کارشناسان مسئول تغذیه معاونت های بهداشتی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور تشکیل شد.
كارگاه "روش های پژوهش کيفی در مطالعات تغذیهای"
كارگاه "روش های پژوهش کيفی در مطالعات تغذیهای" برای اعضای هيأت علمی، کارشناسان و دانشجویان مقطع دکترای تخصصی در انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در روزهای 7 و 8 مهرماه 1397برگزار شد.
اکران فیلم برادرم خسرو
فیلم برادرم خسرو به کارگردانی احسان بیگلری وتهیه کنندگی سعید ملکان به همت کانون فیلم جهاد دانشگاهی در تالار امام رضا(ع) دانشکده تغذیه و صنایع غذایی در تاریخ 16 مهر 97 اکران گردید .
معارفه دانشجویان ورودی مهر97 دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
جلسه معارفه دانشحویان ورودی مهر97 دانشکده در تاریخ 9 مهر ماه در محل تالار امام رضا(ع) برگزار گردید.
پیام رییس دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی آقای دکتر هدایت حسینی به دانشجویان جدیدالورود
همه ساله با شروع ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، حرکت دوباره و پرانرژی در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی آغاز می شود
لينك هاي ثبت درخواست خوابگاه توسط دانشجويان و رزرو تغذيه دانشجويان
جهت سهولت در ثبت درخواست و رزرو تغذيه از لينك هاي معرفي شده استفاده نماييد.
منطقه دو تهران منطقه غذا و تغذیه سالم
در راستای ترویج سبک زندگی سالم در میان شهروندان و ارائه خدمات سلامت تغذیه و براساس لزوم همکاری و تعامل سازنده با سازمانهای دولتی و خصوصی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با شهرداری منطقه دو تفاهم نامه همکاری در تاریخ امضا کرد.
نشست مشترک مشاور منطقه ای یونیسف در حوزه تغذیه و مدیران برنامه های ملی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
نظر به اینکه توسعه برنامه های بین المللی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور وهمکاری با سازمان های مرتبط مانندWHO,UNICEF وFAO در دستور کار قرار دارد نشست مشترکی با حضور مشاور منطقه ای صندوق حمایت از کودکان ملل متحد (یونیسف) در حوزه تغذیه، دکتر ویلما تایلر و دکتر ویل پارکس، نماینده این صندوق در ایران روز دوشنبه 8/5/97 در انستیتو برگزار شد.
بازدید معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه از مرکز رشد و نوآوری صنعت غذا و تغذیه
جناب آقای دکتر افشین زرقی معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه در روز سه شنبه مورخ 26/4/97 از مرکز رشد و نوآوری انستیتو بازدید به عمل آوردند.