• تاریخ انتشار : 1392/04/28 - 13:09
  • بازدید : 2510
  • تعداد بازدید : 63
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دومین همايش تخصصي پليمرهاي پيشرفته در بسته‌بندي مواد غذايي در انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذاي كشور برگزار شد

ومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته بندی مواد غذایی با شعار «از ماده اولیه تا سفره» توسط ‏انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و شرکت پارسا پلیمر شریف در تیرماه سال 1392 در ‏سالن آمفی تاتر امام رضا (ع) برگزار شد.‏


دومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته بندی مواد غذایی با شعار «از ماده اولیه تا سفره» توسط ‏انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و شرکت پارسا پلیمر شریف در تیرماه سال 1392 در ‏سالن آمفی تاتر امام رضا (ع) برگزار شد.‏



به گزارش روابط عمومی ‏انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور این همایش در محورهای بسته‌بندی‌های نوین، بسته‌بندی اتمسفر کنترل، بسته‌بندی دوستدار ‏محیط زیست، و ایمنی و سلامت، کاربرد نانوذرات، و در سه پانل و دو نشست تخصصی با ‏حضور صاحبان صنایع، دانشگاهیان و مسئولینی از ستاد نانو، سازمان پژوهش‌های صنعتی ایران، پژوهشگاه ‏استاندارد و مرکز آزمایشگاه‌های مرجع برپا شد.‏



در ابتدای این مراسم دکتر حاجی فرجی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ضمن خیر مقدم به میهمانان و محققین  اظهار داشت : پس از ظهور انقلاب صنعتی تحولات اساسی بسیاری در نظام تولید کالا ایجاد شد .امروزه بحث بسته بندی یکی از مصادیق مهم رقابتی بین تولید کنندگان  است و این رقابت فشرده در بین تولید کنندگان و بازرگانان  موجب توسعه فعالیت بسته بندی گردیده  است . بسته بندی امروزه  یک  تکنولوژی پیشرفته و قدرتمند است که شامل بسته بندی های فلزی، کاغذی ، مقوایی و پلاستیکی است و عمده ترین بسته بندی ها در صنایع پلاستیک می باشد.  ایشان در ادامه اهداف بسته بندی را چنین بر شمردند:




  1. افزایش طول عمر نگهداری


  2. ایمنی مواد غذایی و وبهبود حمل و نقل


  3. عرضه محصول


  4. جذابیت ظاهری و بازار پسندی


  5. اطلاعات درج شده بر روی بسته بندی برای مصرف کننده



  دکتر حاجی فرجی بیان کرد: در صنایع پلیمر و پلاستیک که پر مصرف ترین انواع آن در صنایع بسته بندی است ، مهم این است که بیشترین مزایا را بدهیم و کمترین مضرات را متحمل شویم. در طراحی بسته بندی های پلیمری موضوع اصلی سلامت جامعه و مصرف کننده است و انتظار می رود در پایان این  همایش سلامت  مصرف کننده مورد بحث و بررسی قرار گیرد. وی در پایان گفت: امید داریم این همایش تخصصی راهی باشد برای جمع بندی وانعکاس تجربیات اندیشمندان و صاحبان صنایع، به بخشهای اجرایی و بهره برداران صنعتی  برای رفع موانع و مشکلات تولید پایدار  مواد بسته بندی در جامعه .     



 خانم دکتر کیانوش خسروی دبیر همایش در خصوص اهداف برگزاری همایش گفت:هدف این همایش ایجاد  تعامل و ارتباط موثر بین دانشگاه ،صنعت و سازمانهای نظارتی کشور است که در صنعت بسته بندی غذا تاثیرگذار هستند در ادامه این همایش مهندس شهرستانی مسول بخش بسته بندی آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو در خصوص امکانات مرکز و آزمون های کنترل کیفیت انجام شده در مرکز توضیحاتی را ارائه داد.



 شایان ذکر است دومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته‌بندی مواد غذایی با تقدیر از پوسترهای ‏برتر و سخنرانان همایش، عصر همان روز  به کار خود پایان داد.‏


  • گروه خبری : آرشیو خبرها
  • کد خبر : 1292
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست