• تاریخ انتشار : 1401/03/28 - 13:44
  • بازدید : 129
  • تعداد بازدید : 128
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

پنجمین تریبون بحث غذا و تغذیه

پنجمین تریبون بحث غذا و تغذیه در خردادماه سال 1401 به همت دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و انجمن علمی تغذیه


پنجمین تریبون بحث غذا و تغذیه درروز یکشنبه 29 خردادماه سال 1401 به همت دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و انجمن علمی تغذیه ایران با رویکردی کل‌نگر در حوزه تحقیقات غذا و تغذیه، با در نظر گرفتن اثرات پاندمی کووید-19 بر نظام غذا و تغذیه و فرصت‌ها و تهدیدهای ناشی از آن و با هدف ارائه راهکارهای سیاستی به منظور ارتقای پایداری نظام غذا و تغذیه و امنیت غذایی برگزار خواهد شد.

محور اصلی تریبون "رویکردهای حرکت به سمت امنیت غذایی و نظام غذا و تغذیه پايدار با توجه به مسائل نوظهور سلامت جهانی" است که در پانل‌های تخصصی این تریبون به بحث و تبادل نظر توسط صاحب‌نظران گذارده خواهد شد.



۱- تغییرات اقلیمی و پایداری نظام غذا و تغذیه

۲- پایداری نظام غذا و تغذیه و پاندمی کووید۱۹

۳- عوامل موثر بر تاب‌آوری نظام غذا و تغذیه

۴- نقش دولت‌ها در حرکت به سمت نظام غذا و تغذیه پایدار

۵- راهکارها و سیاست‌های پیشنهادی


  • گروه خبری : خبر دانشکده,آرشیو خبرها
  • کد خبر : 117771
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست