لیست اخبار صفحه :49
عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد:

عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد:

افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن با مصرف ویتامین های ،A، C، Dاسیدهای چرب امگا3،سلنیوم، روی و آهن در ایام کرونا در خصوص شیوه های تغذیه ای که بتوان عملکرد سیستم ایمنی بدن را در ایام کرونا افزایش داد، برخورداری از تغذیه متعادل و متنوع و مصرف ویتامین های ،A، C، Dاسیدهای چرب امگا3، سلنیوم، روی و آهن ضروری است.

کسب عنوان " دانشجوی منتخب" توسط آقای حامد کردورکانه دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در" بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی"

کسب عنوان " دانشجوی منتخب" توسط آقای حامد کردورکانه دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در" بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی"

کسب عنوان " دانشجوی منتخب" توسط آقای حامد کردورکانه دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در" بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی"

رسانه ها مهمترین عامل در ارتقای فرهنگ تغذیه کشور هستند
سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

رسانه ها مهمترین عامل در ارتقای فرهنگ تغذیه کشور هستند

رسانه ها ، صدا و سیما، شبکه های اجتماعی و شبکه های مختلف اطلاع رسانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور می توانند نسبت به نحوه خرید و انتخاب صحیح مواد غذایی سالم و مغذی، آگاهی لازم را انجام دهند.

16 آذر

16 آذر

روز دانشجو گرامی باد

پیام دکتر مرتضویان سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

پیام دکتر مرتضویان سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

افتخار ملی، از خرمن شما دانشجویان خوشه می چیند و عزت و سربلندی، از آبی عزم و نشاط آسمان شما می بارد. فرداهای سبز، دست امید به دامان شما دراز کرده و نیازهای فردا چشم انتظار به تلاش بی درنگ و خستگی گریز شما دوخته اند.

جشنواره فیلم های کوتاه با موضوع بهبود رژیم غذایی، تغذیه و ایمنی مواد غذایی
سازمان بهداشت جهانی برگزار می کند؛

جشنواره فیلم های کوتاه با موضوع بهبود رژیم غذایی، تغذیه و ایمنی مواد غذایی

جشنواره فیلم های کوتاه و انیمیشین با موضوع بهبود رژیم غذایی، تغذیه و ایمنی مواد غذایی با هدف جذب نسل جدید تهیه کننده فیلم برای حمایت و ارتقا مسائل بهداشتی از سوی سازمان بهداشت جهانی برگزار می شود.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست