چهارمین کنگره بین المللی و شانزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران 1402/11/28 - 13:53 نقش شیر و لبنیات در رشد قدی کودکان 1402/11/25 - 11:26 بدنتان را برای لاغری با کاهش وزن ناگهانی شوکه نکنید 1402/11/25 - 07:23 نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان 1402/11/15 - 07:27 بررسی میزان نمک موجود در مواد غذایی (همبرگر، پیتزا و هات داگ) 1402/11/11 - 09:46 تاثیر مثبت چغندر در بهبود عوارض دیابت 1402/11/11 - 09:45 سرانه مصرف شیر ایرانیان؛ یک سوم میانگین جهانی 1402/11/08 - 07:28 حضور غرفه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در بیست و نهمین جشنواره علوم پزشکی رازی 1402/11/04 - 08:18 هفتمین جلسه قرارگاه اجتماعی مرکز رصد و پایش و مدیریت آسیب های اجتماعی کلان شهر تهران 1402/11/04 - 08:14 ظرفیتسازی و هماندیشی در حوزه گردشگری سلامت در انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور 1402/11/04 - 08:11
حضور غرفه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در بیست و نهمین جشنواره علوم پزشکی رازی 1402/11/04 - 08:18
هفتمین جلسه قرارگاه اجتماعی مرکز رصد و پایش و مدیریت آسیب های اجتماعی کلان شهر تهران 1402/11/04 - 08:14
ظرفیتسازی و هماندیشی در حوزه گردشگری سلامت در انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور 1402/11/04 - 08:11