کبد چرب
کبدچرب غیر الکلی بیماری است که یر اثر تجمع چربی در سلولهای کبد به وجود می آید و در افراد چاق و افرادی که دچار اختالل در متابولیسم بدن هستند و چربی و قند خونشان بالاست، بیشتر دیده میشود. البته فردی که به آن مبتلا میشود، زمینه ژنتیکی هم دارد در این بیماری تری گلیسیریدی که در سلولها تجمع یافته از سلولهای کبدی خارج نمیشود و وقتی به تدریج در سلولهای کبدی جمع میشود، اصطالحاً میگویند فرد دچار کبدچرب غیرالکلی شده است. با بروز استرس یا بیماریهای جزئی که بر سیستم ایمنی بدن تاثیر میگذارد، سلولهایی که دچار تجمع چربی شده اند، ملتهب میشوند و فاز دوم بیماری به شکل هپاتیت چرب غیرالکلی بروز میکند تا این مرحله کبدچرب قابل درمان است اما در صورتی که فرد متوجه نشود یا پیگیر درمان نباشد، وارد مرحله سیروز و بدخیمی های کبدی میشود که درمان ندارد زیرا در این مرحله سلولهای کبدی تخریب شده و راهی جز پیوند کبد باقی نمیماند.
کاهش التهاب سلولهای کبدی بامصرف سیاه دانه در کبد چرب
با توجه به شیوع روز افزون کبد چرب غیرالکلی نیاز به راهکارهایی جهت پیشگیری و درمان این بیماری روز به روز بیشتر احساس می شود چرا که عدم درمان بیماری منجر به پیشرفت آن به سمت سیروز کبدی می گردد که درمان آن تنها با روش های پیچیده ای مانند پیوند کبد مقدور می باشد.
زردآلو
زردآلو يكي از ميوه هاي خوش طعم و مغذي فصل تابستان است. البته انواع خشك و آماده مصرف آن نيز موجود است كه دسترسي به آنرا در ساير فصول سال ميسر مي سازد. زردآلوهاي تازه و پر رنگ تأمين كننده مقادير قابل توجهي بتاكاروتن (ماده پيش ساز ويتامين A) و پتاسيم براي بدن هستند. برگه هاي زردآلو نيز منبع بسيار غني از پتاسيم مي باشند.
آیا به شیر ، پالم افزوده می شود ؟
آیا به شیر ، پالم افزوده می شود ؟
آب بدن
آب بدن
رژیم درمانی در آلزایمر
رژیم درمانی در آلزایمر
نقش توت فرنگی در پیشگیری از سرطان
نقش توت فرنگی در پیشگیری از سرطان
ترکیبات سرطان زا و ضد سرطان در مواد غذایی
ترکیبات سرطان زا و ضد سرطان در مواد غذایی
هر آنچه که باید در مورد خاکشیربدانیم
هر آنچه که باید در مورد خاکشیربدانیم
استویا در صنایع غذایی
استویا در صنایع غذایی