لیست اخبار صفحه :51
سومین جلسه هم اندیشی صاحبنظران و فعالان حوزه غذا و تغذیه در خصوص ارتقای فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه برگزار شد

سومین جلسه هم اندیشی صاحبنظران و فعالان حوزه غذا و تغذیه در خصوص ارتقای فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه برگزار شد

سومین جلسه هم اندیشی صاحبنظران و فعالان حوزه غذا و تغذیه در خصوص ارتقای فرهنگ فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر بهروز جنت، دکتر مجید حاجی فرجی، مهندس مجید شایسته، دکتر علیرضا مناقبی، مجید محمدخانی، دکتر میرزاپور از فعالان حوزه غذا و تغذیه، دکتر خرمی مجری کمپین ملی تغذیه سالم و احمد امیرصالحی مدیر روابط عمومی انستیتو یکشنبه 30/ 6/99 برگزار شد.

مدعیان طب سنتی موجب کاهش مصرف لبنیات در کشور شده اند
رئیس انستیتو انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی:

مدعیان طب سنتی موجب کاهش مصرف لبنیات در کشور شده اند

به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به نقل از خبرگزاری ایرنارئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی گفت: مصرف لبنیات برای رشد و استحکام استخوانها و پیشگیری از بیماری‌های اسکلتی ضروری است. مصرف آن در ایران حدود نصف میانگین جهانی است اما گرانی و تورم از یک طرف و حرف‌های غیر علمی برخی مدعیان طب سنتی باعث سیر نزولی مصرف این ماده غذایی ضروری شده است.

سالمندان را به سبک زندگی سالم تشویق کنید

سالمندان را به سبک زندگی سالم تشویق کنید

به یاد داشته باشیم که سه جزء تحرک، تغذیه مناسب و حمایت اجتماعی برای برخورداری از سالمندی سالم را باید درنظر داشته باشیم. علاوه بر آن، ثابت شده که سه عامل کاهش شنوایی، کاهش بینایی و تعادل جسمی فرد را به سالمندی می‌رساند. این در حالی است که در سیستم بهداشت می‌توانیم با تست‌هایی که روی افراد انجام می‌دهیم، از بروز این مشکلات جلوگیری کنیم. پیشگیری از بیماری‌ها، تشخیص به‌موقع و مقابله صحیح و موثر با آنها در تمام سنین از جمله دوران میانسالی و کهنسالی ضروری است.

جلسه امضا تفاهم نامه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با سازمان شیلات برگزار شد

جلسه امضا تفاهم نامه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با سازمان شیلات برگزار شد

جلسه امضا تفاهم نامه همکاری مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با سازمان شیلات کشور با حضور دکتر میرزای رزاز سرپرست انستیتو و دکترخون میرزایی رئیس سازمان شیلات برگزار شد.

مصرف وعده های غذایی در حجم کم و تعداد دفعات بیشتر در دوران بارداری به کاهش تهوع کمک می کند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

مصرف وعده های غذایی در حجم کم و تعداد دفعات بیشتر در دوران بارداری به کاهش تهوع کمک می کند

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: پرهیز از مصرف وعده های غذایی سنگین و مصرف آن در حجم کم و تعداد دفعات بیشتر به کاهش حالت تهوع بارداری کمک می کند.

نیمسال اول سال تحصیلی 1400-99 همچنان به صورت مجازی برگزار می شود
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی:

نیمسال اول سال تحصیلی 1400-99 همچنان به صورت مجازی برگزار می شود

معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اعلام کرد: نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 طبق مصوبه وزارت بهداشت و شورای آموزشی دانشگاه برای دروس تئوری به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

200 بسته لوازم التحریر برای کمک به دانش آموزان مناطق محروم تهیه و ارسال شد
به مناسبت روز جهانی خیریه و نیکوکاری؛

200 بسته لوازم التحریر برای کمک به دانش آموزان مناطق محروم تهیه و ارسال شد

به مناسبت روز جهانی خیریه و نیکوکاری و به همت جمعی از دانشجویان دلسوز و پویای انستیتو و دانشکده علوم تعذیه و صنایع غذایی، 200 بسته لوازم التحریر برای کمک به دانش آموزان و کودکان مناطق محروم تهیه و ارسال شد.

عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: حضور کارشناسان تغذیه بالینی در آی سی یو پررنگ تر می شود

عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: حضور کارشناسان تغذیه بالینی در آی سی یو پررنگ تر می شود

عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: حضور کارشناسان تغذیه بالینی در آی سی یو پررنگ تر می شود

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: تفاوت رژیم غذایی در دوران بارداری به میزان پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و مواد مغذی است

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: تفاوت رژیم غذایی در دوران بارداری به میزان پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و مواد مغذی است

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: تفاوت رژیم غذایی در دوران بارداری به میزان پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و مواد مغذی است

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست