دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
به مناسبت هفته جهانی شیر و لبنیات
انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
نامه اعتراضی به اظهارات غیر کارشناسی میهمان برنامه خندوانه
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
"هفته ملی حمایت از بیماران کلیوی"
کتابخانه
کتابهای ثبت شده دانشکده و انستیتو در سامانه مدیریت انتشارات دانشگاه ( مداد)
امکان مشاهده و خرید کتب دانشگاه های علوم پزشکی سامانه مدیریت انتشارات دانشگاه (مداد)
معرفی کتاب "برنامه های تغذیه جامعه در نظام سلامت ایران"
انتشارات انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
کتابخانه
راه اندازی سامانه جعبه ابزار پژوهش (Research Toolbox)
سامانه جعبه ابزار پژوهش(Research Toolbox) به همت مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، و دانشگاه علوم پزشکی مازندران راهاندازی گردید.
ارتقاء
مرتبه علمی
در انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
نقش تغذیه در بارداری و شیردهی
بایدها و نبایدهای
استفاده از مکملهای ورزشی
به مناسبت فرا رسیدن 9 مهر روز جهانی گیاه خواری
کلیات تغذیه گیاهخواران
گیاهخواری به معنای پرهیز از خوردن گوشت جانوران است که ممکن است شامل پرهیز از غذاهایی مانند شیر و فرآورده-های آن، تخممرغ و عسل که منابع غذایی با منشاء حیوانی هستند، نیز شود. چندین نوع گیاهخواری وجود دارد که بسته به نوع آن، جهتگیری گیاهخواران در برابر حیوانات دامی و فرآوردههای دامی متفاوت است.