لیست اخبار صفحه :27
برپایی مراسم روز دانشجو

برپایی مراسم روز دانشجو

به مناسبت گرامیداشت ۱۶ آذر و روز دانشجو مراسمی در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد:

برای خنثی کردن خطرات آلودگی هوا چه غذاهایی مصرف کنیم؟

برای خنثی کردن خطرات آلودگی هوا چه غذاهایی مصرف کنیم؟

دکتر نسرین امیدوار استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با بیان اینکه آلاینده های موجود در هوای آلوده، از عواملی هستند که باعث بروز اکسایش در بدن ما می شوند، گفت: بنابراین باید غذاهایی را مصرف کنیم که به مقدار کافی آنتی اکسیدان داشته باشند و به سیستم ایمنی ما برای مقابله با شرایط کمک کنند.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست