انتخاب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان “مرکز تحقیقات منتخب” در جشنواره ابوریحان 1402/10/04 - 08:26 درباره بهبوددهندههای نان چه میدانید؟ 1402/10/04 - 08:24 مراقب سلامتی خود در شب یلدا باشید 1402/10/04 - 08:23 نوزدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان ۲۷ لغایت ۲۹ دیماه 1402/10/04 - 08:20 کتابخانه تشکیل کارگاههای مدرسه پژوهشی در سایت کتابخانه 1402/10/02 - 10:14 اطلاعیه جلسه دفاع پایان نامه الهام مکی آبادی 1402/09/27 - 12:31 گسترش همکاریهای دانشگاه با بنیاد علمی فرهنگی ابوعلی سینا 1402/09/27 - 08:23 برگزاری کارگاه اصول مشاوره و ترویج تغذیه با شیرمادر، در تاریخ ۱۳ و ۱۴ آذر ماه 1402/09/27 - 08:21 بازدید دانشجویان صنایع غذایی دانشکده از مرکز بیوشیمی و بیوفیزیک (IBB) دانشگاه تهران 1402/09/27 - 08:19 کتابخانه کارگاه های آموزشی ویژه اساتید، دانشجویان و محققین 1402/09/22 - 09:59 کارگاه تدوین استرتژی جستجو برای مقالات مرور سیستماتیک
انتخاب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان “مرکز تحقیقات منتخب” در جشنواره ابوریحان 1402/10/04 - 08:26
بازدید دانشجویان صنایع غذایی دانشکده از مرکز بیوشیمی و بیوفیزیک (IBB) دانشگاه تهران 1402/09/27 - 08:19
کتابخانه کارگاه های آموزشی ویژه اساتید، دانشجویان و محققین 1402/09/22 - 09:59 کارگاه تدوین استرتژی جستجو برای مقالات مرور سیستماتیک