شنبه ٠١ مهر ١٣٩٦ - 
1 2
 
منو اصلی
صفحه اصلي > اخبار  


  چاپ        ارسال به دوست

بازدید معاون تجاری سازی و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

دکتر محمود شیخ زین الدین معاون تجاری سازی و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صبح چهارشنبه 5 اسفند ماه به اتفاق هیات همراه از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بازدید به عمل آورد.

در ابتدای این بازدید دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی ضمن خوشامدگویی و تسلیت به مناسبت فراررسیدن ایام فاطمیه و شهادت دخت نبی اکرم سلام الله علیها ضمن اشاره به حضور تعداد 52 نفر عضو هیات علمی و حدود 700 دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی از کارشناسی تا دکتری و 5 دانشجو دکتری تخصصی پژوهشی و آزمایشگاه های مجهز در حوزه غذا و تغذیه و پایلوت پلنت، به معرفی پیشینه و پتانسیل های اقتصادی و عملکرد سالانه پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور پرداخت.

معاون نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی، ضمن ابراز خرسندی از حضور در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: مراکز علمی و پژوهشی نقش مهمی در توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور ایفا می‌کنند و عمده استراتژی های این معاونت، معطوف به حمایت از شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری و موسساتی که با این مراکز بتوانند ارتباط موثری را برقرار نمایند است که انستیتو در این مقوله دارای پتانسیل بالایی است و خواهد توانست از حمایت های این معاونت در این خصوص برخوردار شود.

در ادامه دکتر شیخ زین الدین ضمن اشاره به اهداف توسعه با تکیه بر اهمیت جامعه تغذیه و صنایع غذایی کشور در اقدامات نوآورانه و حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان در جهت افزایش توان اقتصادی و افزایش بهره وری نقش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور را بسیار مهم عنوان نمود و چگونگی حل مشکلات یک مرکز تحقیقاتی، دریافت سفارشات پژوهشی از بخش های تولید و استفاده از ظرفیت مراکز رشد را تشریح کرد و همچنین حمایت ازاجرای پروژه های تحقیقاتی در حوزه تغذیه و صنایع غذایی با هدف ارتقای بهره وری را از وظایف اصلی حوزه تحت نظارت خود عنوان نمود. وی همچنین تکیه بر توانمندی های بخش خصوصی و مراکز تحقیقاتی را نیز یکی از شاخصه های مهم این معاونت برشمرد.

همچنین ایشان با توجه به لزوم ایجاد مراکز رشد و نوآوری و پارک های علم و فناوری و حرکت به سمت توسعه ی اقتصاد دانش بنیان به جایگاه قدرتمند انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی و نقش کلیدی آن از طریق محصولات و خدمات دانش بنیان خاطر نشان کرد: در حوزه تغذیه و صنایع غذایی با کمک انستیتو و شرکت‌های دانش‌بنیان می توانیم عملکرد کیفی بهتری داشته باشیم و از مجموعه پایلوت پلنت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور می توان به عنوان توسعه فناوری غذایی استفاده نماییم و با اقدامات نوآورانه در این حوزه منجر به حرکت به سمت توسعه اقتصادی و در نهایت توسعه کشور شویم .

خاطر نشان می‌شود؛ در این نشست که با حضور دکتر شیخ زین الدین معاون تجاری سازی و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد، معاونین، مشاورین و مدیران گروه ها و اعضای هیات علمی انستیتو و دانشکده نیز حضور داشتند.

پایان خبر

روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور


١٠:٢٧ - شنبه ٨ اسفند ١٣٩٤    /    عدد : ٢٩٢٤٧    /    تعداد نمایش : ٧٧٦


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
   دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور   
آدرس: تهران-شهرک قدس(غرب)،بلوار شهیدفرحزادی،خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی)،پلاک 7

تلفن : 5-22357483 - 021         پست الکترونیک : info@nnftri.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.