نظرسنجی
سامانه هم آوا
اتوماسیون
کتابخانه
سامانه جامع کارگاه ها
تماس با ما
درباره ما
ریاست
تاریخچه
اهداف و چشم انداز مرکز
روابط عمومی
دبیر شورای عالی
واحد فن آوری اطلاعات و سایت رایانه
حراست
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
معاونت ها
معاونت تحقیقات و فن آوری
معاون
مدیریت پژوهشی
مدیر فناوری
ترجمان دانش و آموزش همگانی
اولویت های پژوهشی
پایلوت پلنت
آزمایشگاه ها
واحد انتشارات
دفتر مجله
کمیته تحقیقات و فن آوری دانشجویی
دستورالعمل
آدرس مشترک مقالات Affiliation
معاونت آموزشی
معاون آموزشی
مدیریت و کارکنان آموزش
زمانبندی انتخاب واحد
تقویم تحصیلی نیمسال اول 04-1403
برنامه دروس ارائه شده نیمسال اول 04-1403
کارشناسی ارشد تغذیه بالینی
کارشناسی ارشد تغذیه
کارشناسی ارشد صنایع
دکتری بهداشت و ایمنی
دکترای تغذیه
دکتری سیاست های غذا و تغذیه
دکتری صنایع
کارشناسی تغذیه.
کارشناسی صنایع.
برنامه امتحانات نیمسال اول 04-03
اسامی اساتید مشاور و راهنما
کتابچه فرآیندهای آموزشی
آیین نامه ها
آیین نامه آموزشی دوره کارشناسی
آیین نامه دکتری تخصصی سال 97
آیین نامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد
فرمها
فرم کارآموزی
فرم اعتراض به نمره
درخواست آموزشی
سرفصل دروس
دوره دکترا
دکترای علوم تغذیه
1397
1387
دکترای سیاستهای غذا و تغذیه
دکترای صنایع غذایی
دکترای بهداشت و ایمنی
دوره کارشناسی ارشد
علوم تغذیه
رشته تغذیه بالینی
صنایع غذایی
دوره کارشناسی
تغذیه
صنایع
کلاسهای آموزشی
دفتر مطالعه و توسعه آموزش
مدیر و اعضای دفتر
اساسنامه EDO
اساسنامه توسعه آموزش پزشکی
آئین نامه
راهنما
اخبار و اطلاعیه ها
اخبار دفاع پایان نامه
برنامه های آموزشی
دکترا بهداشت و ایمنی
دکترای سیاست های غذا
دکترای صنایع غذایی.
دکترای علوم تغذیه.
کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی.
کارشناسی ارشد تغذیه بالینی.
کارشناسی ارشد صنایع .
کارشناسی ارشد تغذیه.
کارشناسی صنایع .
کارشناسی تغذیه..
کارپوشه دکترا
فرایند خدمات آموزشی
اطلاعیه دانشجویان
انتخاب واحد سایر دانشجویان
انتخاب واحد ورودی جدید
انتقال دانشجو به دانشکده
انصراف از تحصیل
پذیرش میهمان ترمی
تطبیق واحد
تغییر رشته با انتقال به دانشگاه دیگر
ثبت نام دانشجویان مشروط
حذف اضطراری
حذف پزشکی
فارغ التحصیلی کاردانی و کارشناسی
کارآموزی در عرصه
کتابچه فرایند
کنترل حضور و غیاب دانشجویان
گواهی اشتغال به تحصیل
معرفی به استاد
مهمانی ترمی به دانشگاه دیگر
مهمانی تک درس
معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع
معاونت
مدیریت امور اداری
مدیریت امور مالی
معاونت دانشجویی و فرهنگی
معاون
واحد مشاوره دانشجویی
تشکل دانشجویی
اخبار و فراخوان ها
تالار دانشجو
فرم ها و آئین نامه ها
برنامه های سال 1402
اطلاعیه ها
گروه های آموزشی
گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی
معرفی گروه
رزومه اساتید
طرح دروس
دکتر رازقی
تداخل دارو
تغذیه پیشرفته 1
تغذیه پیشرفته
مکمل غذایی
دکتر حکمت دوست
تغذیه اساسی 2..
دکتر شریعت پناهی
رژیم درمانی 2 کارشناسی
مباحث جاری
دکتر نصرالله زاده
تغذیه اساسی 2.
دکتر سعیدپور
تغذیه پیشرفته1.
تغذیه اساسی 1
دکتر حجازی
تغذیه اساسی 2
دکتر سهراب
دکتر اصغری
تداخل غذا
مکمل غذایی.
گروه تغذیه جامعه
معرفی گروه.
رزومه اساتید.
طرح درس.
دکتر امیدوار
درس برنامه ریزی غذا و تغذیه
درس عوامل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و محیطی تعیین کننده دریافت غذا و فعالیت بدنی
سیر تفکر در حوزه غذا و تغذیه
مباحث جاری تغذیه ارشد
دکتر کلانتری
درس بررسی وضعیت تغذیه
درس خدمات تغذیه ای در مراقبتهای بهداشتی
درس تغذیه در دوره های زندگی
دکتر عینی زیناب
عوامل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و محیطی تعیین کننده دریافت غذا و فعالیت بدنی
درس روش های پیشرفته پژوهش در تغذیه
درس روشهای تحلیل پیشرفته سیاستهای غذا و تغذیه
دکتر میرزای رزاز
درس بیماری های ناشی از سوء تغذیه
ارزیابی وضع تغذیه نظری
دکتر رشیدخانی
طرح درس اپیدمیولوژی
طرح درس اپیدمیولوژی نظری
طرح درس امار
دکتر رضازاده
اصول کامپیوتر
بررسی وضعیت تغذیه
Nutrition of special groups,
تغذیه در دوره های زندگی
تغذیه گروههای ویژه
دکتر حقیقیان
ارزیابی وضع تغذیه عملی
ارزیابی وضع تغذیه تئوری
اکولوژی غذا و تغذیه
جامعه شناسی پزشکی
انتخابهای غذایی و رفتارهای تغذیه ای
روش های پیشرفته پژوهش در تغذیه
روشهای تحلیل پیشرفته سیاستهای غذا و تغذیه
دکتر باژن
روشهای مطالعه و یادگیری
اصول برنامه ریزی در تغذیه جامعه
خدمات تغذیه ای در مراقبتهای بهداشتی
آموزش و مشاوره تغذیه
اصول مدیریت
مبحث جاری
دکتر دعایی
تغذیه در دوره های زندگی1
بیماری های ناشی ناشی از سوء تغذیه
کاربرد رایانه
گروه سلولی و مولکولی
معرفی گروه
رزومه اساتید
طرح دروس .
دکتر پورولی
دکتر زند
دکتر قربانی
دکتر اسلامیان
دکتر شاکری
دکتر شیمی
گروه علوم و صنایع غذایی
معرفی گروه..
رزومه اساتید..
طرح درس
دکتر مرتضویان
دکتر فرهودی
مهندسی صنایع غذایی پ
بسته بندی پ
صنایع بسته بندی
صنایع قند
دکتر هدایت حسینی
میکروب مواد پ
تکنولوژی گوشت پ
دکتر محمدی
دکتر نایب زاده
اصول و روشهای نگهداری
صنایع روغن
دکتر میرمقتدایی
صنایع قنادی
صنایع غلات
دکتر مرضیه حسینی
کنترل کیفی 1 عملی
کنترل کیفی 1 تئوری
کنترل کیفی 2
دکتر جزایری
دکتر شجاعی
دفتر امور بین الملل
مسئولیت اجتماعی
اهداف توسعه پایدار
اقدامات ما
پژوهش ها
رویدادها
پژوهش های مرتبط با سلامت
مرکز رشد و نوآوری
کلینیک تغذیه
En
صفحه اصلی
کتابخانه
بسته های آموزشی
آموزش پایگاه ها
آموزش Scopus و علم سنجی
×
اطلاعات "Enter"فشار دادن
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست