• تاریخ انتشار : 1399/10/07 - 12:26
  • بازدید : 189
  • تعداد بازدید : 99
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مصاحبه با فناور منتخب جشنواره ابوریحان بیرونی

کسب عنوان" فناور منتخب" عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی

خانم دکتر سوده رازقی جهرمی عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در "بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی" که با شعار شکست کرونا در سایه پژوهش برگزار شد، موفق به کسب عنوان "فناور منتخب" شد.


خانم دکتر سوده رازقی جهرمیعضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی  در "بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی" که با شعار شکست کرونا در سایه پژوهش برگزار شد، موفق به کسب  عنوان "فناور منتخب" شد.



به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، خانم دکتر سوده رازقی جهرمی از اعضای هیات علمی فناور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که از جمله فعالیت های ایشان، تاسیس شرکت توسعه فناوری و دانش تغذیه مهر است،  گفت: این شرکت در مرکز رشد تغذیه مشغول به فعالیت است و در مجموعه " شرکت های خلاق" معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته و تاکنون از نظر اشتغال زایی و فروش محصول بسیار موفق عمل کرده است.



وی افزود: همچنین مراحل ثبت شرکت به عنوان شرکت دانش بنیان در حال انجام است و در زمینه سلامت دیجیتال فعالیت دارد، اپلیکیشن ideaکه توسط این شرکت برای خودمراقبتی بیماران مبتلا به دیابت(مدیریت سبک زندگی) عرضه شده است دارای مجوز انجمن غدد می باشد و توسط وزارت بهداشت به عنوان بخشی از بسته خودمراقبتی در دوران شیوع کووید-19 به دانشگاه های سراسر کشور ابلاغ شده است.



عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی  اظهار داشت: این اپلیکیشن در حال حاضر دارای بیش از دوازده هزار کاربر است که به کنترل بهتر قند خون با کنترل غذای دریافتی، وزن، ورزش، تنظیم دوز انسولین اصلاحی و امکان ثبت دفعات هایپر و استرس کمک می کند.




  • گروه خبری : خبر دانشکده
  • کد خبر : 100119
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست